Ο μικρός Μανώλης παλεύει με την λευχαιμία:Η μεταμόσχευση, οι ελπίδες και το νέο δράμα

Μας έχει ανάγκη! Μπορείτε να βοηθήσετε;

Ο μικρός Μανώλης παλεύει με την λευχαιμία:Η μεταμόσχευση, οι ελπίδες και το νέο δράμα

Η ιστορία ενός 10χρονου από την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος πάσχει από οξεία λευχαιμία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί.

Ο μικρός Μανώλης από την περιοχή "Βάλτο" δίνει την δική του μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, ωστόσο η ασθένεια είναι σοβαρή και τα κόστη μεγάλα, με την οικογένεια του να δυσκολεύεται οικονομικά, καθώς και οι δύο γονείς του παιδιού είναι άνεργοι.

Αν και ο Μανώλης είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών από συμβατό δότη-συγγενή του και αρχικά όλα πήγαιναν καλά, πρόσφατα διαγνώστηκε υποτροπή της νόσου. Έτσι θα χρειαστεί να επαναλάβει την θεραπεία από την αρχή και να υποβληθεί εκ νέου σε νέα μεταμόσχευση μυελού από άλλον συμβατό δότη.

Ο πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου αποφάσισε να κάνει έκκληση, ζωής, προς όλους όσοι θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν το μικρό παιδί που νοσηλεύεται στο Ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «thebest.gr», η μητέρα του μικρού Μανώλη μένει μόνιμα στο νοσοκομείο, ενώ ο πατέρας αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα, επειδή πρέπει να ασχοληθεί και με τις άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Για τον σκοπό αυτό υπάρχει ειδικός λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς, για στήριξη της οικογένειας στη δύσκολη και ανηφορική προσπάθειά της, όπως γράφει το agrinioreport.com

Τα στοιχεία του λογαριασμού είναι τα παρακάτω (δικαιούχος είναι ο πατέρας του Μανώλη):

AΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:6266-010140-350
ΙΒΑΝ:GR 40 0171 2660 0062 6601 0140 350
BIC:PIRBGRAA

Για περισσότερες πληροφορίες στο e-mail: fdathanasiou@gmail.com, πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top