Μύκονος: Τι λέει ο δήμαρχος στο STAR για τις κλοπές χιλιάδων ευρώ από δύο βίλες

Η αστυνόμευση φαίνεται να μην είναι επαρκής στο νησί

Μύκονος: Τι λέει ο δήμαρχος στο STAR για τις κλοπές χιλιάδων ευρώ από δύο βίλες

Κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 200.000 ευρώ άρπαξαν από δυο βίλες της Μυκόνου κακοποιοί. Οι δράστες τρύπωσαν με διαφορά μιας μέρας στη βίλα μια Γαλλίδας και ενός Σαουδάραβα πρίγκιπα. Ο δήμαρχος του νησιού μιλώντας στο STAR ζητά περισσοτέρους αστυνομικούς κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες.

«Το αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των λίγων δεν καταφέρνει επαρκώς να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του πρωταθλητή του τουρισμού της Ελλάδος, ο οποίος θέλει να προσφέρει αίσθημα ασφάλειας τόσο στους επισκέπτες όσο και στους κατοίκους» λέει ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κούκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί που χειρίζονται και τις δυο κλοπές θεωρούν ότι οι κακοποιοί γνώριζαν πολύ καλά τα κατατόπια των σπιτιών και κατευθύνθηκαν μόνο προς τα χρηματοκιβώτια χωρίς να πάρουν κανένα άλλο αντικείμενο αξίας από τα υπόλοιπα δωμάτια.

«Όταν το αστυνομικό τμήμα επιφορτίζεται με χίλια δυο άλλα πράγματα, δεν μπορεί να ασχοληθεί διεξοδικά με την έρευνα» επισημαίνει ο δήμαρχος.

Κλιμάκιο από τη Σύρο έφτασε στη Μύκονο προκειμένου να κάνει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοπ��ιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top