Κλείνουν και τον Μαρινόπουλο των Γιαννιτσών - Υπάλληλοι λυγίζουν στο star.gr για το ΛΟΥΚΕΤΟ

«Μέχρι χθες δουλεύαμε, κανείς δεν μας είπε τίποτα» ξεσπούν

Κλείνουν και τον Μαρινόπουλο των Γιαννιτσών - Υπάλληλοι λυγίζουν στο star.gr για το ΛΟΥΚΕΤΟ
Ένα ακόμη δράμα που αφορά στην εταιρεία Μαρινόπουλος εξελίχτηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην όμορφη πόλη των Γιαννιτσών.
Υπάλληλοι του γνωστού σούπερ μάρκετ επικοινώνησαν με το star.gr και με κομπιασμένη φωνή, θέλησαν να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.
.

Παρά τις εξελίξεις των περασμένων ημερών και τα λουκέτα σε πολλά υποκαταστήματα της αλυσίδας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, το σούπερ μάρκετ στα Γιαννιτσά λειτουργούσε μέχρι την Τετάρτη κανονικά, με τους υπαλλήλους να ελπίζουν πως δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα και τις δουλειές τους, παρά το γεγονός ότι ήταν απλήρωτοι πάνω από 1,5 μήνα! Οι ελπίδες και τα όνειρα τους όμως "πάγωσαν" σήμερα Πέμπτη, όταν έμαθαν ότι δικαστικός επιμελητής θα σφραγίσει το κατάστημα, στο οποίο εργάστηκαν με ψυχή και καρδιά για πολλά χρόνια.

Εικοσιοκτώ ακόμη άνθρωποιτόσοι είναι οι εργαζόμενοι του υποκαταστήματος Μαρινόπουλου στα Γιαννιτσά- αναμένεται να προστεθούν στην τεράστια λίστα των υπαλλήλων που βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στο δρόμο!

Βουρκωμένη και με σπασμένη φωνή μια από τις υπαλλήλους κατήγγειλε μάλιστα στο star.gr ότι κανένας από την διοίκηση δεν τους ενημέρωσε!

«Είμαστε όλοι εδώ οι υπάλληλοι, απογοητευμένοι και απελπισμένοι. Κανείς από την διοίκηση δεν είναι εδώ, μόνο ο δικαστικός επιμελητής και δύο αστυνομικοί. Σας παρακαλώ θέλω να ακουστεί η φωνή μας», είπε η ίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες αντιπροσωπεία, (δέκα ατόμων από τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου) συναντήθηκε με τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο για να του εκφράσει τα αιτήματά της. Επίσης, η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών Ελλάδας συναντήθηκε με τα στελέχη της εταιρείας Μαρινόπουλος για τα εκμισθωμένα ακίνητα της αλυσίδας, τα οποία δεν πληρώνονται, με την εταιρεία από την πλευρά της να ζητά πίστωση χρόνου λίγων μηνών.

Δείτε επίσης:

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ: Στο άρθρο 99 προμηθευτική εταιρεία του Μαρινόπουλου

Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου- Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Η τελευταία πράξη του δράματος; Ξεκρεμάνε τις ταμπέλες του Μαρινόπουλου (ΦΩΤΟ)

ΣΩΖΕΤΑΙ προσωρινά ο Μαρινόπουλος – Η απόφαση που του δίνει το ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top