ΗΛΕΙΑ: ΑΦΑΝΤΟΙ για 5η μέρα πατέρας και κόρη–Αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας

Συνεχίζουν τις έρευνες οι αστυνομικοί

ΗΛΕΙΑ: ΑΦΑΝΤΟΙ για 5η μέρα πατέρας και κόρη–Αντιμετώπιζαν και οι δύο σοβαρά προβλήματα υγείας

​Άφαντοι παραμένουν για πέμπτο 24ωρο ο 68χρονος Κ. Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, οι οποίοι εξαφανίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Δουνέικα, όπου είχαν πάει να προσκυνήσουν στο ναό της Αγίας Μαρίνας.

Δυστυχώς οι αρχές δεν έχουν καμία νέα πληροφορία για τα ίχνη πατέρα και κόρης, εκτός από τις δύο μαρτυρίες ότι τους είδαν το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Φραγκοπήδημα και στην Κουρούτα.

Όπως αναφέρει το Ηλεία Live έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κινήθηκαν προς Αθήνα, αφού κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται από τον έλεγχο που έγινε στους σταθμούς διοδίων είτε από την πλευρά της Ε.Ο Πατρών – Κορίνθου, είτε από την πλευρά της Ε. Ο Τριπόλεως – Κορίνθου.

Οι αστυνομικές αρχές την Τετάρτη πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες σε όλα τα κανάλια του αρδευτικούς δικτύου έως τα όρια με την Αχαΐα, ενώ ερεύνησαν ξανά την περιοχή γύρω από την Κουρούτα, δυστυχώς όμως είναι σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε, αφού δεν έχει εντοπιστεί ούτε το αυτοκίνητό τους.

Εκτιμούν δε ότι ο 68χρονος, ο οποίος από τις μαρτυρίες φαίνεται να έχασε τον προσανατολισμό του, δεν έστριψε μετά την εκκλησία στο δρόμο προς το σπίτι του και προχώρησε προς το χωριό Δουνέικα και ότι μπέρδεψε την περιοχή με την Κουρούτα όπου περνούσε τις διακοπές του με την κόρη του και τη σύζυγό του.

Φαίνεται μάλιστα ότι αναζητούσε το χωματόδρομο που οδηγούσε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν κι έτσι έψαχνε τη διαδρομή σε τέτοιο έδαφος, όμως η έκταση των χωματόδρομων που ερευνάται είναι αχανής και γεμάτη πολλά και επικίνδυνα αρδευτικά κανάλια.

Επίσης αυτό που ανησυχεί πολύ τις αρχές είναι το γεγονός ότι τόσο ο 68χρονος, όσο και η 44χρονη αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία χωρίς τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρναν μπορεί να επιδεινωθούν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν σε αυτά προστεθεί και το γεγονός ότι ο 68χρονος τον τελευταίο καιρό εμφάνιζε απώλεια μνήμης που σε συνδυασμό με την έλλειψη προσανατολισμού, την κόπωση, τον πανικό και την απόγνωση, τότε γίνεται αντιληπτό ότι πατέρας και κόρη βρίσκονται σε εξαιρετικό κίνδυνο.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα και πιθανόν να συμμετάσχει σε αυτό και ελικόπτερο.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Αυτόπτες μάρτυρες είδαν πατέρα και κόρη στην Κουρούτα – Το άγνωστο δράμα της οικογένειας

Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ της Ηλείας:Κορυφώνεται η ΑΓΩΝΙΑ για τον πατέρα και την κόρη-Είναι ΑΦΑΝΤΟΙ

Ηλεία:Μυστήριο με εξαφάνιση πατέρα και κόρης-Πήγαν να ανάψουν ένα κερί και δεν γύρισαν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top