ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ληστεία – Μπούκαραν με όπλα σε κατάστημα κι «έγδυσαν» αφεντικό και πελάτες

Συνελήφθησαν δύο άτομα στο Αιγάλεω

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ληστεία – Μπούκαραν με όπλα σε κατάστημα κι «έγδυσαν» αφεντικό και πελάτες

​Δύο Αλβανοί, ηλικίας 31 και 32 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Αιγάλεω μετά από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν σε κατάστημα της περιοχής.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες μπούκαραν σε κατάστημα ψηφιακών εκτυπώσεων και με την απειλή όπλων και μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπεύθυνο του καταστήματος και τους πελάτες.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν από το ταμείο χρήματα, ενώ είχαν το θράσος να ληστέψουν και τους πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα.

Οι δύο δράστες έφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ αστυνομικός εκτός υπηρεσίας που βρισκόταν στο κατάστημα ως πελάτης τους καταδίωξε με τη μηχανή του, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και το Κέντρο Άμεσης Δράσης.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, τους εντόπισαν και επιχείρησαν αν τους σταματήσουν. Τότε εκείνοι εμβόλισαν τις μοτοσικλέτες των αστυνομικών και διέφυγαν. Το κυνηγητό συνεχίστηκε και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι με γεμιστήρα που είχε δώδεκα φυσίγγια, ένα μαχαίρι και μια κουκούλα.

Σε έρευνα μάλιστα στο σπίτι που έμενε ο 32χρονος με έναν 50χρονο Ιταλό και τη 44χρονη σύζυγό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 738 γραμμάρια κάνναβης, ένα καλάσνικοφ, ένας γεμιστήρας, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο και 27 παλαιά νομίσματα.

Μάλιστα η αστυνομία συνέλαβε και τον Ιταλό με τη σύζυγό του, ενώ όπως διαπιστώθηκε ο 32χρονος αναζητείτο από την 1η Ιανουαρίου 2015, καθώς είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 14 ετών για ληστεία, κλοπή, παράνομη οπλοφορία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Στον 32χρονο δράστη είχε δοθεί εννιαήμερη άδεια, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top