ΦΡΙΚΗ στο Περιστέρι! Προσέλαβε 16χρονη σερβιτόρα στο καφενείο του και την έκανε ΣΚΛΑΒΑ του σεξ

Της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και την βίαζε

ΦΡΙΚΗ στο Περιστέρι! Προσέλαβε 16χρονη σερβιτόρα στο καφενείο του και την έκανε ΣΚΛΑΒΑ του σεξ

​Μία ακόμη περίπτωση ασέλγειας και κακοποίησης εις βάρος ανήλικης έρχεται στο φως, μετά τη σύλληψη του δράστη.

Ένα 16χρονο κορίτσι έπεσε θύμα του εργοδότη της, ο οποίος της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τη βίαζε!

Ο 45χρονος ιδιοκτήτης καφενείου στο Περιστέρι προσέλαβε την κοπέλα στο μαγαζί που διατηρούσε. Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα, από το μήνα Μάρτιο του 2016 έως τις αρχές του Ιουλίου, (χρόνο κατά τον οποίο παρείχε εργασία στην ανήλικη), της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, τις οποίες αγόραζε από την περιοχή του Ζεφυρίου. Στη συνέχεια, όταν η ανήλικη ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, προέβαινε σε βάρος της, σε ασελγείς πράξεις και ασκούσε κατ’ επανάληψη σωματική βία!
Ο αρρωστημένος δράστης συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 13ης Ιουλίου σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου κατηγορείται για βιασμό και πρόκληση βλάβης με συνεχή σκληρή συμπεριφορά σε βάρος ανήλικης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών .
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο κατάστημα και στις οικίες του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης βάρους -111,7- γραμμαρίων, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο τυφέκιο, ένα αεροβόλο πιστόλι, 600 φυσίγγια αεροβόλου όπλου, 54 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, μία γεμιστήρα πυροβόλου όπλου, τρεις κάλυκες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top