Ρίχνουν… χλωρίνη και ξαναχρησιμοποιούν τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ!

Δαιμόνιοι αποδεικνύονται οι Θεσσαλονικείς

Ρίχνουν… χλωρίνη και ξαναχρησιμοποιούν τα εισιτήρια του ΟΑΣΘ!

​Νέα κρούσματα με παραποιημένα εισιτήρια καταγράφουν το τελευταίο διάστημα οι ελεγκτές του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά οι δράστες χρησιμοποιούσαν ακόμα και χλωρίνη, προκειμένου να εξαπατήσουν τον Οργανισμό και να μη πληρώσουν εισιτήριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Πρακτορείο 104,9 fm ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Χρήστος Στεφανίδης, τα άτομα χρησιμοποιούσαν ακυρωμένα εισιτήρια, απο τα οποία έσβηναν τη μελάνη με χημικές ουσίες. «Υπάρχει μια αυξητική τάση του φαινομένου. Τα εισιτήρια είναι γνήσια, απλά είναι ακυρωμένα. Οι δράστες σβήνουν την πρώτη ακύρωση- παρά το γεγονός ότι είναι από σινική μελάνη- με τη χρήση ασετόν ή άλλων χημικών ουσιών και τα χρησιμοποιούν ξανά. Βρήκαμε εισιτήρια παραποιημένα με χλωρίνη» σχολίασε κ. Στεφανίδης.

Εκατοντάδες παραποιημένα εισιτήρια του ΟΑΣΘ έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Ο αριθμός των επιβατών που έχουν εντοπιστεί από τους ελεγκτές του Οργανισμού με παραποιημένα εισιτήρια έχουν συλληφθεί από την αστυνομία. «Τα εισιτήρια αυτά δόθηκαν σε ειδικό χημικό εργαστήριο προκειμένου να διαπιστώσουμε τι υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί. Όλα τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας από αυτή την υπόθεση μεταβιβάστηκαν στον εισαγγελέα», τόνισε ο κ. Στεφανίδης.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ επεσήμανε στη συνέντευξή του πως «στην περίπτωση εντοπισμού, ο κάτοχος τέτοιων εισιτηρίων συλλαμβάνεται και οδηγείται στα δικαστήρια με τη διαδικασία του αυτοφώρου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top