Ηλεία:Μυστήριο με εξαφάνιση πατέρα και κόρης-Πήγαν να ανάψουν ένα κερί και δεν γύρισαν

Οι διακοπές που εξελίχθηκαν σε θρίλερ

Ηλεία:Μυστήριο με εξαφάνιση πατέρα και κόρης-Πήγαν να ανάψουν ένα κερί και δεν γύρισαν

​Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς εξαφανίστηκαν ένας πατέρας και η κόρη του που έκαναν διακοπές στα Δουνέικα Αμαλιάδας.

Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, ηλικίας 68 και 44 ετών αντίστοιχα πήγαν να ανάψουν ένα κερί στην Αγία Μαρίνα παραμονή της εορτής στα Δουνέικα και δεν ξαναγύρισαν ποτέ.

ImageHandler.jpg
Η γυναίκα του άντρα και μητέρα της κοπέλας όταν είδε ότι η ώρα περνούσε και οι δυο τους δεν γυρνούσαν ανησύχησε και ενημέρωσε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαν στην εκκλησία, όμως όταν έφυγαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους χάθηκαν. Οι δικοί τους άνθρωποι αφού τους αναζήτησαν μάταια, πήγαν στην αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής και δήλωσαν επίσημα στην Αστυνομία την εξαφάνιση τους, καθώς είχαν περάσει πλέον 24 ώρες χωρίς να δώσουν ίχνη ζωής.

eksafanisi2.jpg
Οι Αρχές ερεύνησαν και στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον Αττικής, μήπως έχουν πάει εκεί, όμως χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πλέον οι Αρχές ερευνούν στην περιοχή της Ηλείας, ενώ έχει δοθεί σήμα της εξαφάνισης και σε άλλες π��ριοχές. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη. Πατέρας και κόρη εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top