Nιόπαντρο ζευγάρι Ελλήνων βρισκόταν στη Νίκαια τη μέρα του μακελειού- Τι λέει στο STAR

Τα όνειρα για το γαμήλιο ταξίδι... εξελίχθηκαν σε εφιάλτη

Nιόπαντρο ζευγάρι Ελλήνων βρισκόταν στη Νίκαια τη μέρα του μακελειού- Τι λέει στο STAR

​Τις φρικτές εικόνες που αντίκρισαν στη Νίκαια περιγράφει ένα νιόπαντρο ζευγάρι, που βρέθηκε εκεί για το γαμήλιο ταξίδι!

Ο Βαγγέλης και η Αμαλία προγραμμάτισαν το γαμήλιο ταξίδι τους στη Νίκαια και έφυγαν με μεγάλη χαρά ανυπόμονοι για τις όμορφες στιγμές που θα ζούσαν. Δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα ακολουθούσε εκείνη τη νύχτα.

«Ταραχτήκαμε πάρα πολύ. Αν είχε συμβεί 5 λεπτά πριν, μπορεί να ήμασταν δυστυχώς στη θέση αυτών των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους» εξηγεί ο Βαγγέλης Αντωνάκης.

«Πριν από μία εβδομάδα παντρευτήκαμε και είχαμε πάει με χαρούμενη διάθεση να γιορτάσουμε το ταξίδι του μέλιτος, η τραγική ειρωνεία θα ήταν να βρισκόμασταν και εμείς σε αυτό το σημείο εκείνη τη στιγμή» λέει η Αμαλία Κολοβού.

Μπορεί να επέστρεψαν στη ζεστασιά του σπιτιού τους ανακουφισμένοι, όμως ο πανικός που επικράτησε εκείνη τη νύχτα θα μείνει για πάντα στο μυαλό τους.
«Φοβήθηκα ότι θα σκοτωθούμε» τονίζει η Αμαλία.
Οι πρώτες μέρες του έγγαμου β��ου μπορεί να ήταν δύσκολες όμως το ζευγάρι είναι αισιόδοξο ότι στο μέλλον θα ζήσει όμορφες και έντονες στιγμές.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top