ΑΥΤΟΨΙΑ STAR στο Ελληνικό: Σκηνές… οίκοι ανοχής και συμπλοκές συμμοριών για ναρκωτικά

ΝΕΚΡΟΣ ένας 16χρονος

 ΑΥΤΟΨΙΑ STAR στο Ελληνικό: Σκηνές… οίκοι ανοχής και συμπλοκές συμμοριών για ναρκωτικά

​Δυστυχώς ένας 16χρονος Αφγανός έχασε την ζωή του στο κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό μετά από άγρια συμπλοκή. Μιλάμε για τον πρώτο νεκρό από συμπλοκή στο Ελληνικό. Ωστόσο, ίσως δεν είναι ο μόνος καθώς όπως βλέπετε στην αυτοψία του Star και του Βαγγέλη Γκούμα, στο Ελληνικό η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη

Ας δούμε όμως τι συνέβη… Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις οκτώ στο κεντρικό κτίριο του παλιού αεροδρομίου όπου φιλοξενούνται χιλιάδες μετανάστες. Πάνω από 30 άτομα άρχισαν να συμπλέκονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ρόπαλα αλλά ακόμη και μαχαίρια.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν αρκετοί Αφγανοί μεταξύ των οποίων και ανήλικοι. Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε θανάσιμα με μαχαίρι και κατέληξε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο πόλεμος μεταξύ των συμμοριών μέσα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού είναι ��αθημερινός. Σκοπός η πρωτοκαθεδρία στα ναρκωτικά στα ποτά αλλά και στην πορνεία. Μάλιστα όπως παραδέχονται και οι ίδιοι οι μετανάστες έχουν στηθεί οίκοι ανοχής μέσα στις κλειστές εγκαταστάσεις σε σκηνές.

Δυστυχώς η αυξημένη παρουσία της αστυνομίας δεν μπορεί να λύσει κανένα πρόβλημα. Όλοι έχουν φτάσει στα όρια τους και πρέπει γρήγορα να ληφθούν μέτρα.

Στα μέτρα περιλαμβάνονται και οι νέες θέσεις προσωρινής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που πρόκειται να δημιουργηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για να μεταφερθούν οι 4.000 που ζουν στο Ελληνικό αλλά και οι 1.223 που βρίσκονται στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top