ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ληστεία με ΕΙΣΒΟΛΗ φορτηγού σε πολυκατάστημα-Ο καταδρομέας ληστής

Και η παρ' ολίγον κατεδάφιση-Αποκλειστικές εικόνες

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ληστεία με ΕΙΣΒΟΛΗ φορτηγού σε πολυκατάστημα-Ο καταδρομέας ληστής

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε τα ξημερώματα της Πέμπτης η κάμερα ασφαλείας ενός πολυκαταστήματος καλλυντικών, από την προσπάθεια ομάδας θρασύτατων κακοποιών να γκρεμίσουν την πόρτα με φορτηγάκι για να κάνουν διάρρηξη.

Όπως φαίνεται στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, με σβελτάδα καταδρομέα και φόρμα παραλλαγής, ο νεαρός κακοποιός, κρατώντας στο χέρι ένα σιδερένιο λοστό, εισβάλλει έρποντας στο πολυκατάστημα καλλυντικών που βρίσκεται στην Πέτρου Ράλλη, στο Αιγάλεω.

Προσπαθεί με τα χέρια να ρίξει τις γυάλινες πόρτες ασφαλείας και να σηκώσει τα μεταλλικά ρολά, για να ανοίξει δρόμο στα υπόλοιπα τρία μέλη της σπείρας.

Με απίστευτο θράσος οι διαρρήκτες άρχισαν να ρίχνουν συνεχώς το αυτοκίνητο πάνω στην πόρτα ασφαλείας για να την γκρεμίσουν, με σκοπό να αδειάσουν το πολυκατάστημα. Προσπάθησαν τουλάχιστον πέντε φορές αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν απλώς να ξηλώσουν τα ρολά.

Τότε μπήκε σε εφαρμογή το δεύτερο εναλλακτικό σχέδιο. Η εισβολή του καταδρομέα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο μπήκαν άλλοι δύο από τη σπείρα και άρχισαν να ψάχνουν τα γραφεία και τα ταμεία για χρήματα. Η εισβολή ολοκληρώθηκε μέσα σε 4 λεπτά με τους κακοποιούς να φεύγουν απογοητευμένοι έχοντας αρπάξει μόνο μερικά ακριβά αρώματα και λίγα ψηλά από κάποιο γραφείο.

Όσο για το πολυκατάστημα, παρά την θεαματική εισβολή των διαρρηκτών λειτούργησε κανονικά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top