Το νοσοκομείο Παίδων της Γεωργίας στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» κατά του παιδικού καρκίνου

Υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας

Το νοσοκομείο Παίδων της Γεωργίας στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ»  κατά του παιδικού καρκίνου

​Ισχυρό κρίκο στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης του Συλλόγου «Ελπίδα» αποτελεί πλέον η Γεωργία, μέσω του πρωτοκόλλου συνεργασίας, που υπέγραψαν η κυρία Βαρδινογιάννη, ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, Μανώλης Παπασάββας και εκπρόσωποι του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Ιασβίλι της Γεωργίας, όπως και του Ταμείου αλληλεγγύης της Γεωργίας.

«Έχουμε συγκεντρώσει εμπειρίες από διάφορες χώρες χάρη στις συνεργασίες μας και οδηγούμαστε από ένα ενιαίο όραμα, ότι μια μέρα κανένα παιδί δεν θα πρέπει να ταξιδέψει στο εξωτερικό προκειμένου να σωθεί. Αλλά θα παραμείνει δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του σε όλη τη σκληρή πε��ίοδο της θεραπείας», σημείωσε η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

«Παίρνω την ευκαιρία να σας συγχαρώ και πάλι για το εκπληκτικό επίτευγμά σας και σας ευχαριστώ για τις ακούραστες προσπάθειές σας. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η συνεργασία θα γίνει πολύ σημαντικός αρωγός στην αδελφοποίηση μεταξύ της Ελλάδας και της Γεωργίας», είπε ο Πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα, Joseb Nanobashvili.

Η αδελφοποίηση του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Iashvili της Γεωργίας ενισχύει το σκληρό αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου. Για τον αγώνα αυτό, αλλά και το συνολικό της έργο ως Πρέσβυς Kαλής Θελήσεως της UNESCO, το Ιατρικό Κρατικό Πανεπιστήμιο της Γεωργίας ανακήρυξε επίτιμη διδάκτωρ την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Ο πρέσβης της Γεωργίας στην Ελλάδα τοποθέτησε τη σημαία της χώρας του στο χάρτη της ειρήνης και της ελπίδας, προσθέτοντας και τη Γεωργία στη συμμαχία των χωρών που συνεργάζονται με την Ογκολογική Μονάδα Παίδων και στηρίζουν τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη κατά του καρκίνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top