Παρέμβαση Εισαγγελέα για την κατασκήνωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Οι πρώτες σκηνές έχουν στηθεί

​Παραγγελία προς τις Αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Σύρμω Κακάλη, με αφορμή την κατασκήνωση «Νο Border Camp» που έχει στηθεί στους εξωτερικούς χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της πόλης.

159080.jpg
Με την συγκεκριμένη παραγγελία, η κ. Κακάλη ζητά να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση τέλεσης αξιόποινων πράξεων εντός των χώρων του ΑΠΘ, όπου ήδη ξεκίνησε η κατασκήνωση!

16850527.jpg
Στο πλαίσιο, της ίδιας παραγγελίας, η εισαγγελική λειτουργός καλεί την αστυνομία να την ενημερώνει για τις ενέργειες στις οποίες προβαίνει.

16850529.jpg
Nωρίτερα, οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος μετέφεραν στην ίδια, την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο εκδήλωσης έκνομων ενεργειών.

159077.jpg
Στο μεταξύ, το πρωί, μετά την εμφάνιση των πρώτων κατασκηνωτών στους πανεπιστημιακό campus, τόσο η Πρυτανεία όσο και η αστυνομία ενημέρωσαν τηλεφωνικά την εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Ιωάννα Ζωγράφου για αυτή την εξέλιξη.

16850526.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top