ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ του ΕΠΑΜ στο Ειρηνοδικείο-Μπλόκαρε πλειστηριασμό του Athens Ledra

Aποκλειστικές εικόνες εξασφάλισε στο STAR

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ του ΕΠΑΜ στο Ειρηνοδικείο-Μπλόκαρε πλειστηριασμό του Athens Ledra

​Ομάδα περίπου 25 ατόμων, μπήκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου είχε προγραμματισθεί να γίνει ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου Athens Ledra με πρώτη τιμή εκκίνησης 48 εκ. ευρώ.

Τα μέλη του ΕΠΑΜ, που αντιτίθεται σε οποιοδήποτε πλειστηριασμό ανά την επικράτεια, μπήκαν στην αίθουσα όπου επρόκειτο να γίνει ο πλειστηριασμός και προπηλάκισαν τον πρόεδρο των εργαζομένων στο ξενοδοχείο, Μπάμπη Ντότσικα και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του μπροστά στη δικαστική έδρα.

Ζητήθηκε η συνδρομή αστυνομικών οι οποίοι επενέβησαν και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ο πρόεδρος ωστόσο των εργαζομένων, κατήγγειλε ότι χειροδίκησαν εναντίον του.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, οι εργαζόμενοι ήθελαν να γίνει ο πλειστηριασμός, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν ένα μέρος των δεδουλευμένων τους.

Η επιχείρηση τους χρωστά σε μισθούς 600.000 ευρώ, δεδουλευμένα 4 μηνών και δεν τους έχει δοθεί ούτε το δώρο του Πάσχα.

Ακόμα και το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί το υπουργείο Εργασίας, ακόμα δεν το έχουν λάβει. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη είναι συνέλευση των εργαζομένων όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα αποφασίσουν συνέχιση των κινητοποιήσεων με παραστάσεις διαμαρτυρίας σε κάθε εταιρεία συμφερόντων του ίδιου ομίλου.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί πιθανότατα τον Σεπτέμβρη, με την μισή τιμή δηλαδή από τα 48 εκ. ευρώ θα πάει περίπου στα 25 εκ. ευρώ.

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το STAR από παριστάμενους που κατέγραφαν τα γεγονότα με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top