Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ ο�� εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου- Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου- Ζητούν τα δεδουλευμένα τους

​Στα όρια της απελπισίας είναι οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου καθώς αναγκάζονται να ζουν με έναντι, εδώ και δυο μήνες την ώρα που οι υποχρεώσεις πιέζουν.

Το πρωί της Τετάρτης έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο εργασίας και κάποιοι από αυτούς μίλησαν στην κάμερα του Star.

Η Αγγελική Νικολακοπούλου είναι 44 χρονών και για 8 χρόνια εργαζόταν στο υποκατάστημα του Μαρινόπουλου στην πλατεία Βικτωρίας. Το πρωί ήρθε μαζί με άλλους περίπου 100 εργαζόμενους έξω από το υπουργείο εργασίας για να διαμαρτυρηθεί για τα δεδουλευμένα της.

«Ο σύζυγος μου είναι άνεργος έχω δυο παιδιά. Απλήρωτα είναι όλα! Ένας μισθός των 320 ευρώ δεν βγαίνει, κάθε μέρα έχουμε τηλέφωνα από τις τράπεζες. Όλα έχουν παγώσει, μας έχουν βάλει στον Τειρεσία. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Οι εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου είναι απλήρωτοι από τον Ιούνιο. Αντί για μισθό, παίρνουν έναντι από το επίδομα αδείας τους. Μια από αυτούς και η κυρία Ουρανία Βλαστού της οποίας ο σύζυγος είναι άνεργος και ο μισθός της συντηρούσε την οικογένεια.

«Το επίδομα αδείας μου είναι 500 ευρώ. Μου δώσανε την προηγουμένη βδομάδα 200 και αυτή την εβδομάδα 100».

Αντιπροσωπεία δέκα ατόμων από τους εργαζόμενους του Μαρινόπουλου, συναντήθηκαν με τον υπουργό εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο για να του εκφράσουν τα αιτήματα τους.

Η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών Ελλάδας σήμερα συναντήθηκε με τα στελέχη της εταιρείας Μαρινόπουλος για τα εκμισθωμένα ακίνητα της αλυσίδας τα οποία δεν πληρώνονται. Η εταιρεία ζήτησε πίστωση χρόνου λίγων μηνών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top