Απίστευτη κίνηση από 14χρονο- Έδωσε στην αστυνομία τις οικονομίες του για την αγορά ασυρμάτου

Έσπασε τον κουμπαρά του για την ΕΛ.ΑΣ.

​Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Και αυτό γιατί τον επισκέφτηκε ένας 14χρονος μαθητής γυμνασίου, ο Φάνης από την Πελοπόννησο, ο οποίος «αιφνιδίασε» το προσωπικό απομακρυσμένου αστυνομικού τμήματος της Στερεάς Ελλάδας, όταν τους χάρισε τις οικονομίες του, για να αγοράσουν ασύρματο!

Συγκεκριμένα, ο 14χρονος μαθητής, εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας του και έκανε δωρεά τα χρήματα που είχε στον κουμπαρά του και τα οποία αποτελούσαν οικονομίες από τα κάλαντα.

Η πράξη του δεν μπορούσε να περάσει έτσι και τον κάλεσε ο αρχηγός για να τον γνωρίσει από κοντά.

Ο 14χρονος, είχε όμως και άλλον ένα... άσσο στο μανίκι, καθώς παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Τσουβάλα και μια εργασία που έχει επιμεληθεί, με τίτλο «10 λύσεις που θα αλλάξουν την Ελληνική Αστυνομία».

Ο αρχηγός, που υποδέχτηκε τον 14χρονο Φάνη, μαζί με τον πατέρα του, συζήτησε για αρκετή ώρα μαζί του, τον ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά του και του υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει προσεκτικά την εργασία του και θα την προωθήσει στις αρμόδιες επιτελικές υπηρεσίες του σώματος.

Σημειώνεται, ότι ο μαθητής έχει όνειρο να γίνει αστυνομικός και εκτός από την προσφορά των οικονομιών του, για την αγορά ασυρμάτου, στην περιοχή που διαμένει μόνιμα, στην Πελοπόννησο, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά, τις ελεύθερες ώρες, στο αστυνομικό τμήμα και προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπου μπορεί.

Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αποκάλεσε τον 14χρονο «φαινόμενο» και τον πήγε στον γενικό γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για τη χειρονομία του και τον ευχαρίστησε για την αγάπη του προς την Ελληνική Αστυνομία.

Ο αρχηγός του σώματος ξενάγησε τον Φάνη και τον πατέρα του σε υπηρεσίες του αρχηγείου, τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ευχήθηκε ολόψυχα στον 14χρονο μαθητή να εκπληρώσει το όνειρο του να γίνει αστυνομικός όταν μεγαλώσει.

Τέλος, ο 14χρονος ξεναγήθηκε στο επιχειρησιακό κέντρο της Άμεσης Δράσης Αττικής, στον Θάλαμο Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, ενώ είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει μία σύντομη «περιπολία» με όχημα της Άμεσης Δράσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top