Άργος: Ο Πα-Τέρας έβλεπε τον εραστή του να βιάζει τον 12χρονο γιό του με σεξουαλικά βοηθήματα

Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε η μάνα του παιδιού

Άργος: Ο Πα-Τέρας έβλεπε τον εραστή του να βιάζει τον 12χρονο γιό του με σεξουαλικά βοηθήματα
Κανονικά ένα 12χρονο αγόρι και μάλιστα με προβλήματα υγείας (το παιδί είναι αυτιστικό), έπρεπε να παίζει ανέμελα, να δέχεται μόνο αγάπη και υποστήριξη και οι γονείς του να είναι γι΄αυτόν καταφύγιο και όχι εφιάλτης…κανονικά…
Στην περίπτωση όμως του 12χρονου στο Άργος, ο μικρός είχε την ατυχία να έχει για πατέρα έναν ανώμαλο (αδυνατώ να τον πω άνθρωπο γιατί κάτι τέτοιες υπάρξεις δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος), ένα τέρας!
Ακόμη και οι αστυνομικοί έκαναν τον σταυρό τους με αυτά που άκουσαν

Αηδία και οργή προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της βάναυσης κακοποίησης που υπέστη το 12χρονο αγόρι από τον ίδιο του τον πατέρα και τον εραστή του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίστηκαν την υπόθεση…έκαναν τον σταυρό τους με αυτά που άκουγαν!
Ο μικρός ζούσε με τον πατέρα του και τον φίλο του στο Άργος από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μάλιστα είχε ο ίδιος ο 12χρονος ζητήσει να πάει στον πατέρα του. Όμως γρήγορα η καθημερινότητά του έγινε εφιάλτης καθώς ο εραστής του πατέρα του ήταν και παιδόφιλος όπως αποδείχθηκε.
Άρχισε λοιπόν να ξεσπά τις άρρωστες σεξουαλικές του ορέξεις στον 12χρονο, με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα του μικρού ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στην ασέλγεια ενώ στη συνέχεια έβλεπε τον εραστή να βιάζει το παιδί και μάλιστα με σεξουαλικά βοηθήματα. Ο βιασμός του μικρού γινόταν κατ΄ εξακολούθηση για μήνες.
Το παιδί πριν μία εβδομάδα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και της ζήταγε έντονα να φύγει από το Άργος και να επιστρέψει στην Αθήνα. Όταν εκείνη πήγε να το πάρει είδε κάτι που τη σόκαρε και κατευθείαν πήγε το παιδί σε ιατροδικαστή ο ο��οίος διαπίστωσε βιασμό κατά συρροή.
Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ο πατέρας και ο εραστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή. Ο 35χρονος φίλος του πατέρα προφυλακίστηκε ενώ ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς πάσχει από διαβήτη και έχει μεγάλο ποσοστό αναπηρίας.
Στο πλευρό της μητέρας και του 12χρονου και η γιαγιά του παιδιού από την πλευρά του πατέρα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο γιος της θα έφτανε σε τέτοιο σημείο...!
Της Ισμήνης Λέντζου
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top