Ανετράπη σκάφος με μετανάστες στη Λέσβο! 4 ΝΕΚΡΟΙ-Ανάμεσά τους και 2 παιδιά

Μόνο 5 διασώθηκαν: Πρώτη ανάρτηση: 13/07/2016 10:00

Ανετράπη σκάφος με μετανάστες στη Λέσβο! 4 ΝΕΚΡΟΙ-Ανάμεσά τους και 2 παιδιά

Ένας άνδρας, μία γυναίκα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, έχασαν τη ζωή τους στα νερά του Αιγαίου. Η νέα τραγωδία εκτυλίχθηκε ένα μίλι ανοιχτά τις Λέσβου όταν σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού εντόπισε δυο Σύριους που κολυμπούσαν προς το νησί και ενημέρωσαν για την ανατροπή λέμβου που τους μετέφερε από το Δικελί της Τουρκίας.

Αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης, δυστυχώς όμως από τους αγνοούμενους μόνο πέντε διασώθηκαν.

ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

Πρόσφυγες και μετανάστες εμπόδισαν την αναχώρηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Σίνδο.

Όταν οι πρόσφυγες αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για εκπρόσωπο της κυβέρνησης συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του κέντρου, φράζοντας την είσοδο, θέλοντας να της εκφράσουν τα παράπονά τους για τις συνθήκες διαβίωσής τους. Στο σημείο επικράτησε ένταση με την κ. Αντωνοπούλου να αναγκάζεται να περπατήσει μέχρι την είσοδο, προκειμένου να επιβιβαστεί σε άλλο αυτοκίνητο.

ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ

Παράτυπους μετανάστες κρατούσαν όμηρους διακινητές στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τους είχαν φυλακισμένους σε κοντέινερ, ζητώντας χρήματα από τους συγγενείς τους, προκειμένου να τους απελευθερώσουν. Τρεις Πακιστανοί κατήγγειλαν ότι κρατήθηκαν όμηροι και μετά από έρευνα της αστυνομίας στον Επτάλοφο Θεσσαλονίκης εντόπισαν σε ποιμνιοστά��ιο, πέντε Πακιστανούς.

Οι όμηροι αλλοδαποί είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας από περιοχή του Έβρου, απ' όπου δύο συμπατριώτες τους τους μετέφεραν έναντι 2500 ευρώ στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι οδήγησαν τα θύματά τους στον κοντέινερ, κρατώντας τους με σκοπό να εισπράξουν τα «λύτρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top