Η βάφτιση του γιου του πιλότου Πανανά που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο-Ποιος θα είναι ο νονός

Ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού δεν πρόλαβε να κρατήσει στην αγκαλιά του το δεύτερο παιδί του

​Ο πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνος Πανανάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος στις 11 Φεβρουαρίου στην Κίναρο, απέκτησε ένα δεύτερο γιο στις 23 Φεβρουαρίου. Ένα γιο που δεν πρόλαβε να δει… ούτε να κρατήσει στην αγκαλιά του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει στο star.gr, το αγοράκι που έφερε στον κόσμο η σύζυγος του υποπλοίαρχου, Μαριάννα, θα έπαιρνε το όνομα του μπαμπά του, Κωνσταντίνος.
Η βάφτιση του μωρού θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο Ναύπλιο και νονός του θα είναι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.
Στις αρχές Μαΐου, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε απονείμει το μετάλλιο του Αστέρα του Δήμου Άργους - Μυκηνών στη σύζυγο του Κωνσταντίνου Πανανά και είχε ευχηθεί τα παιδιά του να μεγαλώσουν με το παράδειγμά του.
Η συγκινητική ανάρτηση του μαιευτήρα
Λίγες μέρες μετά την τραγωδία, την πτώση του ελικοπτέρου, στην οποία έχασαν τη ζωή τους οι τρεις υποπλοίαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού, η σύζυγος του συγκυβερνήτη Πανανά, έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. Στο πλευρό της, εκτός από συγγενείς και φίλους ήταν ο μαιευτήρας της, ο οποίος είχε συγκινήσει με την ανάρτηση του στο facebook.

«Απέκτησα μια κόρη, απέκτησα έναν ήρωα εγγονό...την Μαριάννα και τον νεογέννητο γιο σου, Υποπλοίαρχε Κωνσταντίνε Πανανά, φίλε Κώστα...κι εγώ ένας απλός θνητός, επίτρεψέ μου...τα ταξίδια σου δεν ήταν ταξίδια αναψυχής, ταξίδια πίστης στο καθήκον που ορκίστηκες, ταξίδια στο απέραντο Ελληνικό γαλάζιο, ενός αετού, πάνω από το Αιγαίο....να μας προστατεύει ήταν!

Τα μακρινά ταξίδια σου, στις Ελληνικές θάλασσες, σε φέρανε πιο κοντά μας, στην Μαριάννα σου, στον Παναγιώτη σου, στον μικρό σου ήρωα που κράτησα στα χέρια μου... θα ακούσει για τον θρύλο του πατέρα του με τους φίλους του μα ποτέ δεν θα σε αγκαλιάσει!

Πρόσεχέ μας Υποπλοίαρχε!»

240216095229_9502.jpg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΥΤΟΣ είναι ο κούκλος νεογέννητος γιος του ΗΡΩΑ του Πολεμικού Ναυτικού, Κωνσταντίνου Πανανά

ΓΕΝΝΗΣΕ η γυναίκα του ΗΡΩΑ Πανανά, συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου!

Το αγέννητο παιδί του υποπλοιάρχου Πανανά είναι αγόρι και θα πάρει το όνομα του πατέρα του

Θρήνος και συγκίνηση: «Αντίο ήρωα» είπε με δάκρυα στα μάτια το Ναύπλιο στον Κωνσταντίνο Πανανά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top