Καιρός σε παράνοια και διχασμό- 39 βαθμοί ως την Πέμπτη και από Παρασκευή... ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Από Δευτέρα... βλέπουμε

Καιρός σε παράνοια και διχασμό- 39 βαθμοί ως την Πέμπτη και από Παρασκευή... ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
​Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, όμως η διάθεση του Ιουλίου παραμένει... άστατη. Η δροσούλα των τελευταίων ημερών δίνει και πάλι θέση της σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ βροχές και καταιγίδες έρχονται το Σαββατοκύριακο.

Το βοριαδάκι που... σβήνει τη ζέστη αυτών των ημερών, μας εγκαταλείπει, αφήνοντας τον υδράργυρο ελεύθερο να σκαρφαλώσει ξανά στα ύψη. Το ερχόμενο τριήμερο προβλέπεται καυτό, με την Αθήνα να βράζει στους 38 βαθμούς Κελσίου και τις παραλίες της χώρας να γεμίζουν ασφυκτικά!

Όπως μας ενημερώνει ο μετεωρολόγος του Star, Μανώλης Αναδρανιστάκης: «Η θερμοκρασία το τριήμερο θα ανέβει και θα φτάσει στην ηπειρωτική Ελλάδα τους 37 με 39 βαθμούς, στις Κυκλάδες τους 30 , στα νησιά του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου στους 33 με 34 βαθμούς».

Την Πέμπτη και την Παρασκευή το θερμόμετρο τραβάει την...ανηφόρα "χτυπώντας" τους 39 βαθμούς στη Λάρισα και τα Τρίκαλα , τους 38 στην Αθήνα, τη Χαλκίδα και το Άργος και τους 37 βαθμούς στη Λαμία, τις Σέρρες και το Αγρίνιο. Από την Παρασκευή το βράδυ το σκηνικό αλλάζει ξανά, με πολύ νερό και μια καλοκαιρινή βουτιά του υδραργύρου.

Θα πέσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη και το Σάββατο τα φαινόμενα θα επεκταθούν σ΄ όλα τα ηπειρωτικά. Παράλληλα θα επικρατήσουν ενισχυμένοι βορειοδυτικοί άνεμοι 6 με 8 μποφορ που θα ρίξουν τη θερμοκρασία 5 με 6 βαθμούς το Σαββατοκύριακο.

Για να καταλάβετε την... παράνοια του φετινού Ιουλίου οι σημερινοί 32 βαθμοί της Αθήνας, σκαρφαλώνουν ως τους 38 την Πέμπτη και ξαναπέφτουν στους 32 το Σαββατοκύριακο. Από Δευτέρα αρχίζουν πάλι την αναρρίχηση!

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top