ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Το ΧΑΛΙ στα νοσοκομεία "απάντηση" στον Πολάκη- ΒΙΝΤΕΟ

Κραυγές αγωνίας και εικόνες διάλυσης

Τον αναπληρωτή υπουργό υγείας, Παύλο Πολλάκη, καλούν ασθενείς και συγγενείς τους να δει από κοντά την κόλαση που ζουν μέσα στα νοσοκομεία. Ο αγώνας που δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και οι γιατροί είναι τεράστιος.

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκαν στα νοσοκομεία που "αιμορραγούν" και μίλησαν με ασθενείς και μέλη του προσωπικού. Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που καλύφθηκαν τα πρόσωπα όσων μίλησαν είναι για να αποφύγουν οποιαδήποτε διοικητική κύρωση. Μάλιστα λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ, το ένα από τα πρόσωπα που μίλησε στο Star υποστήριξε ότι απειλήθηκε ακόμη και με απόλυση!

Γιατροί και νοσηλευτές δουλεύουν ατελείωτες ώρες και δίνουν μάχη με τις ασθένειες με λιγοστά όπλα. Τα άδεια πλαστικά κουτιά από φάρμακα που κατέγραψε η κάμερα, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες των νοσηλευτών.

Μέσα στο φαρμακείο του νοσοκομείου Σωτηρία, οι υπάλληλοι δίνουν ένα πραγματικό αγώνα για να υπάρχει οργάνωση και επάρκεια στα φάρμακα και τα αναλώσιμα. Οι δε γιατροί του Λαϊκού νοσοκομείου παλεύουν στις εφημερίες για να σώσουν ανθρώπινες ζωές.


Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!