Ασύλληπτη ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Βασάνιζε και κρεμούσε ζώα στα δέντρα επί σειρά ετών

Οι γείτονες αποφάσισαν να μιλήσουν- Τι λέει η ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων

Ασύλληπτη ΚΤΗΝΩΔΙΑ! Βασάνιζε και κρεμούσε ζώα στα δέντρα επί σειρά ετών
Αποτροπιασμό και ντροπή προκαλεί η υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν ηλικιωμένο στα Χανιά. Ο άνδρας αυτός κατηγορείται ότι βασάνιζε και κρέμαγε ζώα τα τελευταία χρόνια, χωρίς ουδέποτε να καταγγελθούν οι πράξεις τους στην αστυνομία.
Μετά από πολλές δεκαετίες, οι γείτονες του -ηλικιωμένου σήμερα- εγκληματία αποφάσισαν να ανοίξουν το στόμα τους και να καταγγείλουν στον Φιλοζωικό Σύλλογο Χανίων «Η προστασία των ζώων», στην Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία αλλά και στην αστυνομία, γεγονότα και καταστάσεις… ανατριχιαστικές!
Στην ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου, περιγράφονται χαρακτηριστικά τα βασανιστήρια, στα οποία υπέβαλε τα άτυχα ζώα ο εν λόγω άνδρας:
«Οι μαρτυρίες μιλούν για εκατοντάδες σκύλους στην διάρκεια της ζωής του υπάνθρωπου αυτού, που βρήκαν τραγικό θάνατο ��ρεμασμένα σε δέντρα. Για πολλά χρόνια άκουγαν τις κραυγές των ζώων τα οποία επιπλέον, χτυπούσε ανελέητα. Μάλιστα, η μαρτυρία του γιου του συγκλονίζει, καθώς όπως υποστηρίζει, ο πατέρας του τον έπαιρνε από μικρό μαζί του και τον μάθαινε πώς να κρεμάει τα ζώα!»
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους, ότι εντόπισαν σκελετούς και οστά σκύλων. Πιθανολογείται πως τα περισσότερα ζώα που κακοποιούσε και σκότωνε βάναυσα ήταν αδέσποτα.
«Οι υπηρεσίες που επιλήφθηκαν των καταγγελιών, έβλεπαν να έχει ζώα στην κατοχή του, τα οποία δεν υπήρχαν στον προηγούμενο έλεγχό τους. Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Χανίων για την απομάκρυνση των δύο ζώων, που είχε το τελευταίο διάστημα. Από αυτά, το ένα δεν υπήρχε στον προηγούμενο έλεγχο, ενώ έλειπε ένα μικρόσωμο σκυλί, το οποίο υπήρχε κατά τον τελευταίο έλεγχο. Πάντως, τα δύο σκυλάκια που βρέθηκαν στην κατοχή του, απομακρύνθηκαν. Ήταν εξαιρετικά τρομαγμένα» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top