ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαρούσι από πυρκαγιά σε οικόπεδο- Παραλίγο να «ΚΑΤΑΠΙΕΙ» σπίτι

«Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου»

ΠΑΝΙΚΟΣ στο Μαρούσι από πυρκαγιά σε οικόπεδο- Παραλίγο να «ΚΑΤΑΠΙΕΙ» σπίτι

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι στο Μαρούσι από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικόπεδα που ήταν γεμάτα με ξερά χόρτα και δέντρα. Μια γυναίκα μάλιστα έπαθε ισχυρό σοκ όταν είδε τις φλόγες να φτάνουν μια ανάσα από το σπίτι της.

«Αυτό δεν το είχα ξαναδεί… Είδα τον Χάρο με τα μάτια μου» ανέφερε ενώ σκούπιζε τα δάκρυα από τα μάτια της. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες, σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή του Αμαρουσίου, κοντά στην Αττική οδό, όπου υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτίρια και μεγάλα περιφραγμένα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα.

Όπως λένε οι κάτοικοι τα ξερά χόρτα αυτή την εποχή είναι ωρολογιακή βόμβα που μπορεί να εκραγεί με την παραμικρή σπίθα. Η πυρκαγιά τέθηκε τελικά υπό πλήρη έλεγχο με την επέμβαση της πυροσβεστικής και οχημάτων του δήμου.

Στο αυτόφωρο πατέρας και γιος για τη φωτιά στη Σάμο

Στη δικαιοσύνη θα κληθούν να λογοδοτήσουν την ερχόμενη Πέμπτη οι δύο εργάτες, πατέρας και γιος, οι οποίοι συνελήφθησαν από το τμήμα εγκλημάτων εμπρησμού με την κατηγορία ότι προκάλεσαν από αμέλεια την μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά στη Σάμο.

Οι δύο άνδρες φέρονται να πραγματοποιούσαν οξυγονοκόλληση σε κάποιο κτήμα παρά το γεγονός ότι εκείνη τη στιγμή φυσούσε άνεμος εντάσεως 7 μποφόρ. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στη Λέρο μετά από επέμβαση δύο πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top