ΤΕΛΟΣ στη μάχη της ξαπλώστρας! Ελληνική εφαρμογή σου επιτρέπει να κάνεις ΚΡΑΤΗΣΗ ηλεκτρονικά

Αφορά σε οργανωμένες παραλίες της Αττικής, της Κρήτης, της Μυκόνου, της Κέρκυρας, της Τζιάς, της Νάξου, της Σαντορίνης

ΤΕΛΟΣ στη μάχη της ξαπλώστρας! Ελληνική εφαρμογή σου επιτρέπει να κάνεις ΚΡΑΤΗΣΗ ηλεκτρονικά

Η μάχη της ξαπλώστρας κάτω από τον καυτό ήλιο έλαβε τέλος. Η "Plazz" είναι μία νέα ελληνική ψηφιακή πλατφόρμα που αναλαμβάνει να βρει, ξαπλώστρα στις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας!

Μέχρι τώρα κάναμε κράτηση σε αεροπλάνα, πλοία, κινηματογράφους και θέατρα. Τώρα κλείνουμε και ξαπλώστρα! Ο Μάνος και ο Λευτέρης είναι οι δημιουργοί της εφαρμογής «plazz», την οποία έφτιαξαν μετά από τη δική τους μικρή περιπέτεια.

«Πήγα στα Χανιά για διακοπές στην προσπάθεια μου να απολαύσω την παραλία και μετά από διαδρομή 45 λεπτών έφτασα και δεν έβρισκα ξαπλώστρα. Όλες ήταν πιασμένες. Με την επιστροφή μου στο γραφείο δημιουργήσαμε την plazz» εξηγεί ο Μάνος Πατεράκης.

H ελληνική πατέντας εφαρμογή που την κατεβάζουμε δωρεάν συμπεριλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες σε Αττική, Κρήτη, Μύκονο, Κέρκυρα, Τζιά, Νάξο, Σαντορίνη, Αντίπαρο, Χαλκιδική. Η τιμή για την κάθε ξαπλώστρα ξ��κινάει από 16 ευρώ.

«Η δική μας αμοιβή είναι μετά από κάθε κράτηση. Είναι πολύ καλό ειδικά για τους γονείς γιατί μπορούν να κλείσουν πρώτοι ξαπλώστρα και να παίζουν τα παιδιά τους στην άμμο… Μπορείτε να κλείσετε από μια έως τέσσερις ομπρέλες» περιγράφει ο Λευτέρης Φαρμακάκης.

Η κράτησή σας δεν ισχύει για όλη την ημέρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως η ξαπλώστρα δεν θα σας περιμένει δυο και τρεις ώρες μετά τη δηλωμένη ώρα άφιξής σας. Η κράτηση έχει ισχύ 45 λεπτά μετά από την ώρα που έχετε επιλέξει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top