ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παρεμπόριο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Παρεμπόριο μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας

​Τις αργίες επιλέγουν Κινέζοι καταστηματάρχες για να μεταφέρουν χωρίς παραστατικά εμπορεύματα. Αυτό γίνεται γιατί γνωρίζουν ότι αυτές τις ημέρες υπάρχει ουσιαστική έλλειψη φορολογικών ελέγχων.

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν μια τέτοια παράνομη μεταφορά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, τα εμπορεύματα τα κατέβασαν από μια κρυφή αποθήκη την οποία είχαν σε όροφο κτιρίου. Παπούτσια, ρούχα, ηλεκτρικά είδη, πιάτα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε υπήρχαν στοιβαγμένα σε χάρτινες κούτες έτοιμες για μεταφορά.

Στην είσοδο του κτιρίου το.. «θέατρο» από τους Κινέζους συνεχιζόταν . Στην αρχή μας έδειξαν κάποιες φωτοτυπίες ��πό τιμολόγια στην προσπάθειά τους να αποδείξουν ότι όλα είναι νόμιμα.

Σε όλη την διάρκεια του ρεπορτάζ όλοι μιλούσαν Κινέζικα υποστηρίζοντας ότι δεν ξέρουν Ελληνικά μόνο που ο ένας από αυτούς που προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τον ιδιόκτητη, όταν άκουσε τον τηλεφωνητή απάντησε με μια πολύ γνωστή ελληνική λέξη…. «μ@λ@κ@».

Όσο για το ερείπιο φορτηγάκι με τα σπασμένα φώτα και τις μονωτικές ταινίες για να κρατούν τα παράθυρα το οποίο έκαναν την μεταφορά, με έκπληξη είδαμε ότι είχε περάσει και ΚΤΕΟ.

Οι Κινέζοι αφού φόρτωσαν το φορτηγάκι έμπαιναν έβγαιναν και ξαναέμπαιναν μέχρι να ξεκινήσουν και να καταλήξουν σε ένα κατάστημα όπου ο Κινέζος ιδιοκτήτης απλά μας είπε ότι η Κυριακή είναι η καλύτερη μέρα για να μεταφέρεις εμπορεύματα χωρίς κανένα δελτίο αποστολής ή άλλο παραστατικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top