ΦΩΤΟ: Ο Τσίπρας έκλεινε συμφωνίες και η Μπέττυ έκανε μαθήματα… κινεζικής καλλιγραφίας

Οι τέσσερις μέρες της συντρόφου του πρωθυπουργού στην Κίνα

ΦΩΤΟ: Ο Τσίπρας έκλεινε συμφωνίες και η Μπέττυ έκανε μαθήματα… κινεζικής καλλιγραφίας

​Εκτός πρωτοκόλλου επέλεξε να κινηθεί η Μπέττυ Μπαζιάνα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην Κίνα, χωρίς την παρουσία φωτογράφων και κρατικών αξιωματούχων.

Όπως αναφέρει η Real News, η κυρία Μπαζιάνα αρνήθηκε ευγενικά να ακολουθήσει κάποιο επίσημο πρόγραμμα και επέλεξε να γνωρίσει την ιστορία της Κίνας και τη σύγχρονη ζωή στις πόλεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

betty3.jpg

Η σύντροφος του πρωθυπουργού έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αρχαίο πολιτισμό και την κινεζική φιλοσοφία, επισκέφτηκε την Απαγορευμένη Πόλη και τα Θερινά Ανάκτορα, ενώ θαύμασε το Τέμπλο του Ουρανού και το Σινικό Τείχος.

Ενδιαφέρθηκε επίσης για τον σύγχρονο πολιτισμό της χώρας και επισκέφθηκε το κτίριο της Όπερας του Πεκίνου.

betty1.jpg

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της περιήγησής της στα στενά δρομάκια πίσω από τη λίμνη Χουχάι, σε μια περιοχή με παλιά, παραδοσιακά, χαμηλά σπίτια, η Μπέττυ Μπαζιάνα επισκέφτηκε το εργαστήριο ενός σύγχρονου Κινέζου καλλιτέχνη, ο οποίος ασκεί την τέχνη της παραδοσιακής κινεζικής καλλιγραφίας.

Εκεί είχε την ευκαιρία να εξασκηθεί στη γραφή αυτή και δέχθηκε ως δώρο δύο επιγραφές με τα ονόματα των παιδιών της γραμμένα στην κινεζική γλώσσα.

betty2.jpg
Έδειξε ακόμα μεγάλο ενδιαφέρον για το ερευνητικό κέντρο που βρίσκεται στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Huawei, ενώ εντυπωσιάστηκε από την πόλη της Σανγκάης.

betty4.jpg

Η μόνη στιγμή που η Μπέττυ Μπαζιάνα ακολούθησε το επίσημο πρόγρ��μμα του Α. Τσίπρα ήταν στην τελετή υποδοχής της ελληνικής αντιπροσωπείας στην πλατεία Τιεν Αν Μεν και στο επίσημο δείπνο που έγινε στο Κτίριο του Λαού.

Διαβάστε επίσης:

Η ΣΟΥΠΕΡ σικάτη εμφάνιση της Μπαζιάνα στην Κίνα μετά τα μαθήματα της Vogue! ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top