ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Κρ��τη! Πήρε τηλέφωνο για βοήθεια και χάθηκε

Μεγάλη επιχείρηση ερευνών από την ΕΜΑΚ και την αστυνομία

ΘΡΙΛΕΡ με την εξαφάνιση γυναίκας στην Κρήτη! Πήρε τηλέφωνο για βοήθεια και χάθηκε

​Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης μιας γυναίκας στην Κρήτη, η οποία πρόλαβε να καλέσει από το κινητό της τηλέφωνο τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης και κλαίγοντας να ζητήσει βοήθεια.

Όπως αναφέρει το Flashnews, με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες της αστυνομίας και της ΕΜΑΚ, όμως το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο, αφού η γυναίκα στο τηλέφωνο δεν πρόλαβε να δώσει στοιχεία για την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα, κλαίγοντας και μιλώντας σπαστά αγγλικά ζήτησε βοήθεια, καλώντας τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης.

Η επικοινωνία όμως διακόπηκε και από εκείνη τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια απίστευτη έρευνα για τον εντοπισμό της. Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι ότι την ώρα του τηλεφωνήματος η γυναίκα βρισκόταν μεταξύ Σταλίδας και Μοχού.

Παράλληλα, ελπίζουν πως κάποιοι τουρίστες που μένουν μαζί της στο ξενοδοχείο ή ανήκουν στο ίδιο γκρουπ με εκείνη θα δώσουν στοιχεία που ίσως βοηθήσουν στις έρευνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top