ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη! Γιατρός ασελγούσε σε βάρος της 4χρονης κόρης του

Τον κατήγγειλαν η μητέρα και η γιαγιά της μικρής

ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη! Γιατρός ασελγούσε σε βάρος της 4χρονης κόρης του

​Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η Θεσσαλονίκη από την είδηση ότι συνελήφθη 39χρονος γιατρός για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Ο 39χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκων και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δε συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο, αλλά και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τον γιατρό κατήγγειλαν στην αστυνομία η εν διαστάσει σύζυγός του και μητέρα του παιδιού και η γιαγιά της 4χρονης, κατηγορώντας τον ότι ασελγούσε σε βάρος της κόρης του, όποτε το παιδί πήγαινε να τον δει.

Μάλιστα σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε σπίτια του στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία που είχε στην κατοχή του χωρίς ιατρική συνταγή, όπως επίσης και μεγάλος αριθμός φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Βρέθηκαν επίσης ένας φορητός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Το 4χρονο κοριτσάκι εξέτασε ψυχολόγος, ο οποίος έκρινε ότι όντως το παιδί έχει κακοποιηθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top