ΣΟΚ στα Βριλήσια! Έστησαν ενέδρα σε γιατρό για να της αρπάξουν την τσάντα που είχε 10.000 ευρώ

Δείτε τι συνέβη

ΣΟΚ στα Βριλήσια! Έστησαν ενέδρα σε γιατρό για να της αρπάξουν την τσάντα που είχε 10.000 ευρώ

Ενέδρα έξω από το σπίτι της στα Βριλήσσια φαίνεται ότι είχαν στήσει δύο κακοποιοί -αδιαφορώντας για τους κατοίκους και τα παιδιά που ήταν στο σημείο εκείνη την ώρα- σε 59χρονη γιατρό για να της πάρουν την τσάντα, που είχε μέσα περίπου 10.000 ευρώ. Την ώρα που η νεφρολόγος ετοιμαζόταν να παρκάρει με μοτοσικλέτα της, έκλεισαν το δρόμο και ο συνοδηγός έσπασε ��ο τζάμι του συνοδηγού. Στην προσπάθειά της να συγκρατήσει την τσάντα της, που περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό, η γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι.

Η νεφρολόγος, προσπαθώντας να καταλάβει τι κάνει ο οδηγός της μοτοσικλέτας, δεν είχε αντιληφθεί τον συνεργό του. Όταν ο κακοποιός έπιασε την τσάντα από το κάθισμα του συνοδηγού, η γιατρός προσπάθησε να τη συγκρατήσει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να μεταφερθεί στη συνέχεια σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και έφυγαν προς την Αττική Οδό. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι ίδιοι κακοποιοί έχουν κάνει τουλάχιστον άλλη μια αρπαγή τσάντας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.


Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top