Το ΔΡΑΜΑ στα νοσοκο��εία της χώρας-Στον ΓΥΨΟ η Υγεία!

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Η υγεία είναι στο γύψο, καθώς πολλά από τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε αναβρασμό, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης.

Στο Αττικό νοσοκομείο το δράμα με τα ράντζα δε δείχνει να βελτιώνεται. Στη Χαλκίδα τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ασφυκτιούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και στο Σισμανόγλειο δεκάδες εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις δουλειές τους.

Οι τριτοκοσμικές εικόνες του Αττικού νοσοκομείου δε φαίνεται να συγκινούν κανέναν. Μια μέρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του STAR, λίγα έχουν αλλάξει για τους 140 συμπολίτες μας που νοσηλεύονται σε ράντζα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ...ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΟΥΝ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο πληθυσμός της Εύβοιας διπλασιάζεται. Τα κ��ντρα υγείας υπολειτουργούν και έτσι τα σοβαρά περιστατικά πρέπει να κάνουν μεγάλα ταξίδια μέχρι το νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Το αποδεκατισμένο από εργαζομένους νοσοκομείο καλείται να επουλώσει πληγές, όταν το ίδιο αιμορραγεί.

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Χαλκίδας μέσα σε ένα 24ωρο μπορεί να κληθούν δυο παθολόγοι να αντιμετωπίσουν ακόμα και 200 περιστατικά, ενώ η αναμονή για τους ασθενείς μπορεί να ξεπεράσει τις 3 ώρες.

ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ: ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ

Προβλήματα με την καθαριότητα αναμένεται να αντιμετωπίσει άμεσα το Σισμανόγλειο νοσοκομείο καθώς οι εργαζόμενοι προειδοποιούν με στάσεις εργασίας.

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του νοσοκομείου έμαθαν ξαφνικά ότι στη νέα σύμβαση εργασίας υπάρχει όριο ηλικίας στα 25 έτη, αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία τους θα μείνει εκτός.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι κάτω των 25 δικαιούνται το μειωμένο βασικό μισθό των 510 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top