Αστυνομικός για δολοφονία Φύσσα:Ήμουν οδηγός του περιπολικού και ο οδηγός δεν κάνει τίποτα

Σοκάρουν τα όσα είπε στη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής

Αστυνομικός για δολοφονία Φύσσα:Ήμουν οδηγός του περιπολικού και ο οδηγός δεν κάνει τίποτα

«Ήμουν στο αυτοκίνητο. Εγώ είμαι ταξιτζής. Ο οδηγός δεν κάνει τίποτα, φυλάμε την περιουσία του δημοσίου», αυτά είπε ο αστυνομικός που ήταν παρόν στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, προκαλώντας την αντίδραση της προέ��ρου και της εισαγγελέως του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, οι οποίες εντόπισαν αντιφάσεις στα λεγόμενά του.

Κληθείς από την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Μαρία Λεπενιώτη να περιγράψει τι ακριβώς έγινε και τι έκανε η αστυνομία το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά, ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης κ. Διαμαντής Βίντσης, ανέφερε στην κατάθεσή του πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του κλήθηκαν εκείνο το βράδυ, προκειμένου να ενισχύσουν όπως είπε, συναδέλφους τους σε «επεισόδια με φιλάθλους».

Στις πρώτες καταθέσεις του ο αστυνομικός της Ομάδας Δράσης έλεγε ότι εκείνο το βράδυ έψαχνε με τους συναδέλφους του στα στενά αφού είχε κλειδώσει το περιπολικό, ενώ σήμερα υποστήριξε πως δεν βγήκε από το περιπολικό.

Ειδικότερα, στην κατάθεσή του ο αστυνομικός ανέφερε πως ο ίδιος και οι συνάδελφοί του το βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού έψαξαν στα γύρω στενά αλλά δεν εντόπισαν κάποιον ύποπτο. Ο μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων από την πρόεδρο για το τι ακριβώς έκανε ο ίδιος, για να απαντήσει τελικώς ότι εκτελούσε απλώς χρέη... ταξιτζή!

Σημειώνεται, ότι η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top