ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ληστής πήγε να ΠΝΙΞΕΙ περαστικό- Γλίτωσε από βέβαιο θάνατο

Παραλίγο να τον δολοφονήσει

patrasevents.gr, οι οποίες δείχνουν τα σημάδια στο λαιμό ενός περαστικού μετά την επίθεση που δέχτηκε από ληστή στην Πάτρα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο συμπολίτης μας το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Αράτου στο ύψος της πλατείας Όλγας. Όλα έγιναν όταν ένας άνδρας -πιθανότατα τοξικομανής- πλησίασε το θύμα του και του ζήτησε επιτακτικά χρήματα. Συγκεκριμένα του είπε πως έχει κάνει δέκα χρόνια φυλακή και πως στην κατοχή του είχε ένα... μαχαίρι.




Τελικά, ο παθών φοβούμενος τα χειρότερα του έδωσε 5 ευρώ που είχε πάνω του και στην συνέχεια προσπάθησε να του ξεφύγει. Ο δράστης, όμως, τον ακολούθησε έχοντας βάλει στο "μάτι" το τσαντάκι που φορούσε, πιστεύοντας πως μέσα σε αυτό θα είχε περισσότερα χρήματα.

Έτσι, λίγα μέτρα πιο κάτω, τον αιφνιδίασε περνώντας το λουρί από το τσαντάκι στο λαιμό του, κάνοντας του ουσιαστικά μια αυτοσχέδια θηλιά. Μάλιστα, τον έσφιξε τόσο πολύ με το λουρί που ο άτυχος άνδρας έπεσε λιπόθυμος στον δρόμο, σέρνοντάς τον για αρκετά μέτρα μέχρι να βεβαιωθεί πως δεν θα μπορούσε να αντιδράσει.



Στην συνέχεια, η γυναίκα του παθόντα ακούγοντας τις φωνές πήγε στο σημείο για να δει τι συμβαίνει με τον δράστη. Εκείνη την ώρα για καλή του τύχη κόπηκε το λουρί και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.


Μετά το συμβάν, ο άτυχος άνδρας έδ��σε κατάθεση στην αστυνομία, ενώ η τοπική ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στα ίχνη του ληστή.