ΜΟΝΟ στο STAR: Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ διεκδικεί 4 εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο!

ΔΕΙΤΕ τι λέει στο βίντεο

ΜΟΝΟ στο STAR: Ο πρώην πράκτορας της ΕΥΠ διεκδικεί 4 εκατομμύρια ευρώ από το ελληνικό δημόσιο!

​Σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θυμίζει η υπόθεση ενός πρώην πράκτορα της ΕΥΠ ο οποίος διεκδικεί από το ελληνικό δημόσιο πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ. Όπως υποστηρίζει κατάφερε να εξιχνιάσει πληθώρα υποθέσεων αλλά δεν πληρώθηκε. Ο πράκτορας αυτός μιλά αποκλειστικά στο STAR και την Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Ο άνθρωπος, με τα χίλια πρόσωπα. Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι για 18 ολόκληρα χρόνια έπαιζε τη ζωή του κορώνα-γράμματα και βοηθούσε την εθνική υπηρεσία πληροφοριών αλλά δεν του έδωσαν τα χρήματα που του υποσχέθηκαν μιλά για πρώτη φορά.

«Πληρωνόμουν για κάποιες επιχειρήσεις, πληρ��νόμουν ότι αφορούσε τα μικροποσά τα 10 τα 20 τα 30 χιλιάρικα. Για μεγάλες επιχειρήσεις δεν έχω πάρει τίποτα! Που πήγαν τα λεφτά; Ποιος τα καρπώθηκε;» είπε ο ίδιος.

Η ιστορία του όπως την εμφανίζει παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

«Εγώ έφερνα τις πληροφορίες. Μέχρι που τους είπα φοβάμαι και περισσότερο την αστυνομία. Και είπα γεια σας χάρηκα και μην με ξαναενοχλήσετε. Αρχαιοκαπηλίες, λαθραία τσιγάρα, βομβιστικές ενέργειες, εκρηκτικά όπλα κόκκινος υδράργυρος ,απαγωγές και αυτά είναι τα λίγα που θυμάμαι» προσθέτει.

Τον τελευταίο καιρό μάλιστα έχει γίνει όπως υποστηρίζει στόχος και με αναφορά του στον Άρειο Πάγο ζητά το ποσό των 4.300.000 απο το ελληνικό δημόσιο, για τις υπηρεσίες που προσέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως τον τελευταίο χρόνο τουλάχιστον δεν προκύπτει εμπλοκή του στην υπηρεσία της ΕΥΠ ως υπάλληλος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top