ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: Τ��ιτοκοσμικές συνθήκες στο Αττικό νοσοκομείο!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Τριτοκοσ��ικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του STAR και ο Βαγγέλης Γκούμας στο Αττικό νοσοκομείο όπου ασθενείς ταλαιπωρούνται νοσηλευόμενοι σε ράντζα τα οποία έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο υποστηρίζουν ότι έχουν φθάσει στα όρια τους. Η αυτοψία του STAR δείχνει πόσο τραγική είναι η κατάσταση σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας.

Με ανακούφιση ο ηλικιωμένος άνδρας υποδέχεται την κάμερα. Θέλει να μιλήσει για την τραγική κατάσταση που αντιμετωπίζει στο Αττικό νοσοκομείο. Εκεί όπου τα ράντζα έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους και οι ταλαιπωρημένοι ασθενείς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν εκτός από την ασθένεια τους και έναν ατελείωτο Γολγοθά.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ράντζα δεν υπάρχουν μόνο στους διαδρόμους αλλά ακόμη και στα σαλόνια όπου περιμένουν οι επισκέπτες. Οι νοσοκόμες προσπαθούν με ελιγμούς να περάσουν με τα καροτσάκια ανάμεσα στα ράντζα.

Το νοσηλευτικό προσωπικό έχει φτάσει στα όρια του και κανείς δεν δίνει σημασία στα παράπονα τους. Ακόμη και μέσα στο ασανσέρ οι καθαρίστριες απλήρωτες μιλούν για κόλαση. Τους λείπουν και τα στοιχειώδη και αναγκάζονται να σέρνουν τις σακούλες με τα απορρίμματα στο πάτωμα.

Γιατροί και νοσοκόμες δίνουν αγώνα ζωής για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση που προκαλεί λύπη αλλά και αγανάκτηση ταυτόχρονα.

Σε ημέρες εφημερίας τα ράντσα φτάνουν ακόμη και τα 240 και οι ασθενείς λόγω της έλλειψης προσωπικού προσπαθούν να βάλουν το οξυγόνο μόνοι τους.

Ακόμα, εντύπωση προκαλεί η εικόνα με τα άδεια κρεβάτια σε δωμάτια στον ίδιο όροφο που υπήρχαν και τα ράντζα.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ζητούν την άμεση επαναλειτουργία του νοσοκομείου Λοιμωδών για να αδειάσουν επιτέλους οι διάδρομοι από τα ράντζα αλλά και να προσληφθεί μόνιμο προσωπικό σε όλες τις κλινικές καθώς αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top