ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ εμφανίστηκαν στα δικαστήρια Γεωργιανοί-μέλη της μεγαλύτερης συμμορίας διαρρηκτών

Η συγκεκριμένη σπείρα είχε ρημάξει δεκάδες σπίτια της Αττικής

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ εμφανίστηκαν στα δικαστήρια Γεωργιανοί-μέλη της μεγαλύτερης συμμορίας διαρρηκτών
Προκλητικοί εμφανίσθηκαν στα δικαστήρια οι Γεωργιανοί που κατηγορούνται ως μέλη της μεγαλύτερης συμμορίας διαρρηκτών που έδρασε ποτέ στη χώρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, από το 2010 είχαν ρημάξει πολλά σπίτια της Αττικής. Oι δικηγόροι τους υποστήριξαν στην κάμερα του Star και στην Κατερίνα Μαστραντωνάκη, ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οι κατηγορούμενοι.

Ανάμεσα στα 30 άτομα που κατηγορούνται ότι έχουν διαρρήξει τουλάχιστον 150 διαμερίσματα, βρίσκονται και 5 γυναίκες.

Στο κατώφλι της ανακρίτριας έφτασαν σήμερα, Τετάρτη, για να δώσουν εξηγήσεις για τα κλοπιμαία και τα εργαλεία διάρρηξης που βρήκαν στην κατοχή τους οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών. Έδειχναν εκνευρισμένοι και ξέσπασαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Ένας εξ αυτών μάλιστα πέταξε προκλητικά το τσιγάρο του.

Τι κι αν οι περισσότεροι υποστηρίζουν, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους, ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους; Με βάση τα λεγόμενα των αστυνομικών, όχι μόνο γνωρίζονταν αλλά έπιναν τον καφέ τους συχνά στην πλατεία Βικτωρίας. Από εκεί χώριζαν τις περιοχές τις οποίες έβαζαν στο στόχαστρό τους και μοίραζαν τα διαμερίσματα στα οποία ήθελαν να εισβάλουν.

Δεκάδες πολίτες που έχουν πέσει θύματα της συμμορίας καταφθάνουν στη υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών που βρίσκεται στην Κυψέλη, προκειμένου να δουν από κοντά τα κλοπιμαία και αναγνωρίζουν τα προσωπικά τους τα αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star! Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top