ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο βουλευτής της ΝΔ που έχασε την ΚΟΥΚΛΑ ανιψιά του- Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της

Η 18χρονη Πέλα έφυγε νωρίς- Απαρηγόρητοι οι γονείς και η αδελφή της

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο βουλευτής της ΝΔ που έχασε την ΚΟΥΚΛΑ ανιψιά του- Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της

​Τραγικά ήταν τα όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες της Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Πέλα Κουτεντάκη. Απαρηγόρητοι οι κοντινοί άνθρωποι της 18χρονης.

060716110222_2261.jpg
Λίγες ώρες πριν ο θείος της και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, αποχαιρέτησε την ανιψιά του με μία συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook: «Ένα ακόμα θύμα προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου, της αγαπημένης μας ανιψιάς Πέλας.

ξυ.jpg
Θα λείψει σε όλους μας το χαμόγελό της, η ευγένεια και η διακριτικότητα που την έκανε ξεχωριστή. Οι γονείς της, τα αγαπημένα μας ξαδέρφια Γρηγόρης και Αγάπη έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους. Είμαστε δίπλα σας»!

Κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει το τραγικό παιχνίδι της μοίρας… Ανείπωτος είναι ο πόνος για τους γονείς της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έχασαν το κοριτσάκι τους, πριν καλά-καλά προλάβει να χαρεί τη ζωή του.

060716110224_4975.jpg
Οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα ξαναδούν το χαμόγελο της… Αδυνατούν να δεχτούν ότι τα πράσινα μάτια της έχουν κλείσει για πάντα.

Resizer.jpg
Η αδικοχαμένη Πέλλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος φίλος της ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στην άκρη του δρόμου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top