Come to Greece για να την βρεις-ΣΑΛΟΣ με την κρουαζιέρα των οργίων και της ανταλλαγής συντρόφων

Το αντίτιμο για το «Πάθος στα ελληνικά νησιά»

Come to Greece για να την βρεις-ΣΑΛΟΣ με την κρουαζιέρα των οργίων και της ανταλλαγής συντρόφων

Κρουαζιέρα οργίων με sex shows, ξέφρενα parties στην πισίνα και ανταλλαγές συντρόφων, υπόσχεται το πρακτορείο SDC, με προορισμό τα ελληνικά νησιά. Το ταξίδι είναι προγραμματισμένο για το 2017, για οχτώ ημέρες και εφτά «καυτές» νύχτες» (28/6 έως 5/7), όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του πρακτορείου.

Το πλοίο θα κάνει στάσεις σε Μύκονο, Πάρο, Κως, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη, «Πάθος στα ελληνικά νησιά».

Μεταξύ άλλων η εταιρεία, για τη σχεδιαζόμενη κρουαζιέρα που έχει τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», αναφέρει: «Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή που θα σας… φύγει το κεφάλι. Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest θα μετατραπεί σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις θα αποτελέσουν μέρος μιας σέξι περιπέτειας ελευθεριών. Τα δελεαστικά νησί και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και τα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς».

Και καταλήγει η διοργανώτρια εταιρεία: «Η πέμπτη μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής, εκεί οι αναστολές θα περιοριστούν και όπου οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση».

Όσο για το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, αυτό περιλαμβάνει sex shows, pole dancing, sexy μαθήματα yoga, μαθήματα ταντρικού σεξ και αναρίθμητα parties.

Στη guest list των ζευγαριών που ανταλλάσσουν συντρόφους, συναντάμε ζευγάρια από όλο τον κόσμο, κυρίως από τη Γερμανία, την Πορτογαλία, τις ΗΠΑ, την Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ισπανία.

Οι τιμές για την κρουαζιέρα ξεκινούν από 2.349 δολάρια το άτομο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top