ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»! Ακυρώνονται δεκάδες χειρουργεία

Ζητείται αναισθησιολόγος-ΔΕΙΤΕ το βίντεο-Πρώτη ανάρτηση: 05/07/2016 23:30

​Με τα πιο μελανά χρώματα περιγράφουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία" την κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει τους νοσηλευτές στα όρια της σωματικής εξόντωσης, ενώ δεκάδες χειρουργεία ακυρώνονται κάθε μέρα αφού δεν υπάρχει αναισθησιολόγος.

Η προϊσταμένη του νοσηλευτι��ού προσωπικού στο καρδιοχειρουργικό τμήμα του Αγία Σοφία, ζει καθημερινά στο πλευρό των μικρών ασθενών που παλεύουν για τη ζωή τους.

Τόσο εκείνη όσο και οι συνάδελφοι της που διαμαρτυρηθήκαν το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου καταγγέλλουν τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό που μπορεί να οδηγήσουν σε ανθρώπινο λάθος...

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν οτι εξαιτίας της έλλειψης αναισθησιολόγου ακυρώνονται καθημερινά δεκάδες προγραμματισμένα χειρουργεία τουλάχιστον από τρεις κλινικές του νοσοκομείου.

Το Παίδων "Η Αγία Σοφία" που εξυπηρετεί οικογένειες από όλη την Ελλάδα και προσφυγόπουλα, μαστίζεται από την υποστελέχωση. Αυτοί που την πληρώνουν και πάλι είναι οι υπάλληλοι και οι μικροί ασθενείς!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top