Λεωφορείο πιάνει ΦΩΤΙΑ εν κινήσει! Επιβάτες σπάνε τα τζάμια με σφυρί για να γλιτώσουν- ΦΩΤΟ

Λαμπάδιασε στην εθνική οδό

Λεωφορείο πιάνει ΦΩΤΙΑ εν κινήσει! Επιβάτες σπάνε τα τζάμια με σφυρί για να γλιτώσουν- ΦΩΤΟ
Αντιμέτωποι με τις φλόγες ήρθαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου το οποίο λαμπάδιασε ενώ βρισκόταν εν κινήσει στην εθνική οδό Ηρακλείου-Αγίου Νικολάου, στο ύψος του αεροδρομίου Ηρακλείου, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανένας εξ αυτών.

ρεγ.jpg
Οι πρώτες πληροφορίες του ekriti.gr, αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα λεωφορείο που μετέφερε εργαζόμενους σε ξενοδοχείο. Όλα άρχισαν γύρω στις 14:00, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον κινητήρα του οχήματος.

τυξτευξε.jpg
Ο οδηγός, ο οποίος αντιλήφθηκε έγκαιρα τη φωτιά, ακινητοποίησε με ψυχραιμία το όχημα στην άκρη του δρόμου και άνοιξε τις πόρτες για την αποβίβαση των επιβατών, ενώ με πυροσβεστήρα πρόλαβε τα χειρότερα. Οι επιβάτες κατόρθωσαν να βγουν από το λεωφορείο, αν και σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι χρειάστηκε να σπάσουν τα τζάμια με το σφυρί ασφαλείας, προκειμένου να διαφύγουν.

ετυξετυξςυ.jpg

Γρήγορα, έσπευσαν στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν έξι άτομα για να τα μεταφέρουν προληπτικά στο νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που παρουσίασαν, χωρίς, ωστόσο, να διατρέχουν κίνδυνο. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top