ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Star στο νοσοκομείο του Κιλκίς! Βρωμιά κι άθλιες συνθήκες

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ Star στο νοσοκομείο του Κιλκίς! Βρωμιά κι άθλιες συνθήκες
Απίθανα πράγματα συμβαίνουν πλέον στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας. Ένας εργαζόμενος, στο νοσοκομείο του Κιλκίς ήρθε αντιμέτωπος με… φίδι, μέσα στα αποδυτήρια του προσωπικού. Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του Star, επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες.

To φίδι εισέβαλε στα αποδυτήρια του προσωπικού των πλυντηρίων. Λίγο έλλειψε να το πατήσει ο υπάλληλος, που μπήκε αμέριμνος να ανοίξει το ντουλάπι του. Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star: «Ευτυχώς ο συνάδελφος το είδε και δεν το πάτησε και δεν είχαμε περαιτέρω συνέπειες».

Το φίδι δεν δυσκολεύτηκε να τρυπώσει στο χώρο των αποδυτήριων, καθώς όπως βλέπετε στα πλάνα που εξασφάλισε το Star, η βρωμιά και οι άθλιες συνθήκες υγιεινής κυριαρχούν στο χώρο.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο το φίδι που απασχολεί το προσωπικό! «Είχαμε κρούσματα ψύλλων κι επίθεση από αγέλη άγριων σκυλιών εντός του νοσοκομείου», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Η ελλιπής χρηματοδότηση ήταν η βασική αίτια που δεν έγινε απολύμανση στο νοσοκομείο, μ’ αποτέλεσμα αυτή τη φορά να βρεθεί φίδι στο χώρο των πλυντηρίων. Η εταιρεία που κάνει τις απεντομώσεις και τις απολυμάνσεις στο νοσοκομείο δεν έχει κάνει ψεκασμούς από το Νοέμβριο καθώς έχει λήξει η σύμβασή της.

Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές εικόνες του Star!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top