ΛΗΣΤΕΙΑ με ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ στην Πανόρμου-Ένας τραυματίας-Οι ληστές έφυγαν με ταξί!

Συνελήφθησαν και οι τρεις

ΛΗΣΤΕΙΑ με ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ στην Πανόρμου-Ένας τραυματίας-Οι ληστές έφυγαν με ταξί!

Ληστεία με πυροβολισμούς και ένα τραυματισμό, σημειώθηκε στις 18:50 το απόγευμα της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ που βρίσκεται στην οδό Πανόρμου, ενώ λίγη ώρα αργότερα η αστυνομία συνέλαβε και τους τρεις δράστες.

Οι δύο κρατούνται αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ ο τρίτος διακομίστηκε στο νοσοκομείο ''Γεννηματάς'', αφού δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τρεις άντρες κρατώντας όπλα μπήκαν στο σούπερ μάρκετ και πήραν από τα ταμεία τις εισπράξεις. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Ομ��δας ΔΙΑΣ, οι οποίοι καταδίωξαν τους ληστές, ενώ έπεσαν πυροβολισμοί.

Τελικά, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί, το οποίο κατάφεραν να σταματήσουν οι αστυνομικοί στη διασταύρωση των οδών Σλήμαν και Σεβαστουπόλεως. Ο ένας δράστης, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, βγήκε από το ταξί και απείλησε με όπλο τους αστυνομικούς.

Τότε ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε στην κοιλιά, ωστόσο αν και τραυματισμένος σταμάτησε ένα δεύτερο ταξί, στο οποίο και επιβιβάστηκε, και άρχισε εκ νέου καταδίωξη από αστυνομικούς. Προηγουμένως είχαν συλληφθεί οι δύο συνεργοί του που επέβαιναν στο πρώτο ταξί.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν στην οδό Σεβαστουπόλεως το ταξί στο οποίο επέβαινε ο τραυματισμένος δράστης. Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ενώ, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top