Υπόθεση Μαρινόπουλος: Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ των εργαζομένων – ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ και με αβέβαιο μέλλον

Οι περισσότεροι έχουν οικογένειες και αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδά τους

Τον δικό τους Γολγοθά εξακολουθούν να βιώνουν οι εργαζόμενοι στο Μαρινόπουλο, παρά την απόφαση για τρίμηνο καθεστώς προστασίας της εταιρίας έναντι των πιστωτών.
Όπως οι ίδιοι λένε στο STAR, παραμένουν απλήρωτοι και ανησυχούν τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους.
«Μπήκα με την χαρά ότι δεν θα κλείσει, ήταν και η γυναίκα μου έγκυος στο πρώτο μας παιδάκι, θα έχω μια σίγουρη δουλειά και μπήκαμε να είμαστε λίγο σίγουροι…» λέει στο STAR o Σταύρος Θεοδώρου.
«Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση αυτή τη στιγμή. Eίμαι παντρεμένος έχω δυο παιδιά, τρέχει ένα δάνειο για το σπίτι που έχουμε και ανησυχούμε για το τι θα γίνει» προσθέτει ο ίδιος.
«Η ψυχολογία δεν είναι καλή. Ερχόμαστε και περιμένουμε. Προμηθευτής δεν έρχεται στο κατάστημα, περιμένουμε να μπει κανένας προμηθευτής, περνάνε από έξω και τους χαιρετάμε» λέει η Λαμπρινή Σοροντήλα στο STAR.
Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη αυτή τη στιγμή: ο μισθός στους εργαζομένους για τον Ιούνιο δεν έχει καταβληθεί ακόμη, οι προμηθευτές δεν εφοδιάζουν το κατάστημα και οι ελλείψεις είναι κυρίως στα φρέσκα προϊόντα.
Δείτε το ρεπορτάζ του STAR…
Δείτε ακόμη:
Η πρώτη αντίδραση του Μαρινόπουλου μετά την απόφαση του Πρωτοδικείου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top