Εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών μπροστά στην κάμερα του Star

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

​Αυτός ο σωματώδης άντρας με την πράσινη μπλούζα και τις χειροπέδες είναι ένα από τα μέλη της σπείρας που οι αστυνομικοί της ασφάλειας ξεκίνησαν το ξήλωμα της από χθες το βράδυ...

Τον έπιασαν στον... μεσημεριανό ύπνο και πριν προλάβει να αντιδράσει τον έβγαλαν από το διαμέρισμα του, τον έβαλαν στο συμβατικό αυτοκίνητο και τον οδήγησαν για ανάκριση.

Είναι ένα από τα άτομα που έχουν προσαχθεί και εξετάζονται για την συμμετοχή τους σε μια από τις πιο δραστήριες σπείρες διαρρηκτών των τελευταίων μηνών.

Οι αστυνομικοί, παρουσία εισαγγελέα, φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα και κρατώντας όπλα ερευνήσαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα ενώ έχουν βρεθεί πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της λείας της σπείρας που έκανε κλοπές και διαρρήξεις.

Εκτός από τον σωματώδη άντρα έχουν προσαχθεί περισσότερα από 20 άτομα, ανάμεσα τους και γυναίκες, ο ρόλος των οποίων εξετάζεται.

Τον χρυσό, η σπείρα τον έλιωνε ενώ πολλά από τα κλοπιμαία κατέληγαν σε κλεπταποδόχους με τα κέρδη των μελών να ανέρχονται σε πολλές χιλιάδες ευρώ.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα ενώ ταυτόχρονα γίνεται ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και δειγμάτων γενετικού υλικού ώστε να διαπιστωθεί αν ο... σωματώδης άντρας και οι συνεργοί του εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top