Στο Star μιλούν οι Έλληνες που γλίτωσαν στο παρά ένα από τη μανία των ΜΑΚΕΛΑΡHΔΩΝ στο Ατατούρκ

Σήμερα επέστρεψαν στην Ελλάδα

​Ανάμεσα στους επιβάτες του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης ήταν και Έλληνες που ταξίδευαν.

Ο Γιάννης Κουμπανάκης μένει μόνιμα στην Τουρκία αλλά λόγω της δουλειάς του ταξιδεύει συχνά από το αεροδρόμιο Ατατούρκ. Χθες γλίτωσε σαν από θαύμα και δεν βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά αστυνομικών και τρομοκρατών.

Παρόλα αυτά, έφτασε στην Κρήτη και όπως λέει: «ακόμα και τώρα να μου έλεγες θα πετάξεις εκεί δεν θα υπήρχε πρόβλημα».

Θεωρεί ότι στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης γίνονται πολύ αυστηροί έλεγχοι αλλά τα μέτρα ασφάλειας είναι για να δοκιμάζονται οι αντοχές τους.

Λίγη ώρα μετά το χτύπημα, η πτήση του κυρίου Λεωνίδα Μανασή προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ και ο ίδιος αμέσως κατάλαβε ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Κανείς όμως δεν έλεγε τίποτα.

Για σχεδόν 3 ώρες έμειναν αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο μέχρι που σχεδόν 5 χιλιάδες άτομα αποφασίστηκε να περάσουν από τον έλεγχο διαβατήριων. Όλοι όμως είδαν το σημείο όπου είχε πέσει νεκρός ο τρομοκράτης.

Πολλές πτήσεις με Έλληνες ταξιδιώτες ακυρωθήκαν από το βράδυ της Τρίτης με αποτέλεσμα να φτάσουν στο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα. Οι συγγενείς των επιβατών ηρέμησαν μόνο όταν άνοιξε η πόρτα των αφίξεων και έσφιξαν τους δικούς τους ανθρώπους στην αγκαλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top