ΑΧ αυτό το Ιόνιο! Δυο Κερκυραίοι κολύμπησαν για καλό σκοπό!

ΔΕΙΤΕ τις ΦΩΤΟ

ΑΧ αυτό το Ιόνιο! Δυο Κερκυραίοι κολύμπησαν για καλό σκοπό!

​Έναν κολυμβητικό άθλο, ειδικά για τα δεδομένα της Κέρκυρας, πραγματοποίησαν δύο Κερκυραίοι για καλό σκοπό!

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, ξεκίνησαν από τον Αρκουδίλα στο νότο του νησιού και κολύμπησαν μέχρι τη Λάκκα των Παξών! Περίπου 9 ναυτικά μίλια κολύμπησαν για 4,5 ώρες ο Χάρης Θεοδόσης και για 7 ώρες ο αθλητής Γιάννης Σταύρος.

DIAPLOUS-KOLYMBI_2.jpg
«Ελεύθερε άνθρωπε, πάντα θα λατρεύεις τη θάλασσα!», ανέφερε ο διάσημος Γάλλος ποιητής Charles Baudelaire. Τη φράση αυτή χρησιμοποίησαν οι άνθρωποι του συλλόγου «Για τα Παιδιά μας», που στήριξαν την προσπάθεια των δύο αθλητών.

DIAPLOUS-KOLYMBI_5.jpg

DIAPLOUS-KOLYMBI_9.jpg
Όπως γράφει το corfupress, ο κολυμβητικός διάπλους έγινε για καλό σκοπό, με αφορμή τα γενέθλια του ολυμπιονίκη πρωταθλητή των Special Olympics, Ντίνου Αρβανιτάκη!

DIAPLOUS-KOLYMBI_6.jpg
«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να κολυμπούν, "για τα παιδιά μας" και μεγάλο γενέθλιο δώρο για τον Ντίνο!!! H Άρτεμης Γκισδάκη, μέλος του σωματείου, "για τα παιδιά μας" και ο άνθρωπος που βρίσκετε πάντα δίπλα στον αθλητή των Special Olympics , Ντίνο, θα είναι μέσα στο ένα συνοδευτικό ταχύπλοο μέχρι το τέλος της διαδρομής», αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου.

DIAPLOUS-KOLYMBI_3.jpg
Βραβείο
DIAPLOUS-KOLYMBI_1.jpg
Την απονομή του ευχαριστήριου για λογαριασμό του σωματείου «Για τα Παιδιά μας» έκανε η Άρτεμις Γισδάκη η οποία ακολούθησε τους αθλητές σε όλη την κολυμβητική τους διαδρομή με το σκάφος ασφαλείας.
DIAPLOUS-KOLYMBI_8.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top