Και φέτος ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στη στοματική υγεία των σκύλων!

Με πρωτοβουλία του Pedigree® DentaStix®

Και φέτος ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στη στοματική υγεία των σκύλων!

​Με στόχο την ενημέρωση όλων εκείνων που αγαπούν τους σκύλους και θέλουν να τους φροντίζουν συστηματικά, καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του Pedigree® DentaStix® ο Ιούνιος ως Μήνας Στοματικής Φροντίδας.

Πρόκειται για μια κοινωνική εκστρατεία εθνικής κλίμακας που αναδεικνύει τη σημασία της στοματικής υγείας στους σκύλους , μιας φροντίδας που παραβλέπουν πολλοί ιδιοκτήτες παρά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη γενικότερη υγεία του κατοικίδιου. Το γεγονός ότι 4 στους 5 σκύλους, άνω των 3 ετών αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δόντια τους, και περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων δεν το γνωρίζουν, καθιστούν απαραίτητη την ενημέρωση του κοινού.

Στo πλαίσιo του Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® DentaStix®, παρέχονται καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου δωρεάν οδοντικοί έλεγχοι από συμμετέχοντες κτηνιάτρους πανελλαδικά. Το 2015 το «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix®» υποστήριξαν 222 κτηνίατροι, δηλώνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την καταπολέμηση της περιοδοντικής νόσου. Φέτος, χάρη στη συνεχή αναβάθμιση του προγράμματος, 350 και πλέον κτηνίατροι ζώων συντροφιάς συμμετέχουν στο «Μήνα Στοματικής Φροντίδας Pedigree® Dentastix®» και προσφέρουν δωρεάν οδοντικούς ελέγχους σε σκύλους ανά την Ελλάδα!

Έτσι, από 1η έως 30 Ιουνίου 2016, οι ιδιοκτήτες σκύλων μπορούν να εντοπίσουν τα πλησιέστερα σε αυτούς συνεργαζόμενα κτηνιατρεία, μέσω της ειδικής εφαρμογής στη σελίδα Pedigree® Greece στο Facebook και να προσφέρουν στο κατοικίδιό τους δωρεάν έλεγχο της στοματικής του υγείας, να ενημερωθούν για τη σημασία της υγιεινής του στόματος, αλλά και να λάβουν πρακτικές οδηγίες για τη στοματική φροντίδα του σκύλου τους.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, το Pedigree® DentaStix® γιόρτασε φέτος την έναρξη του «Μήνα Στοματικής Φροντίδας» προσφέροντας σε συνεργασία με τον κτηνίατρο κ. Χρήστο Γρηγορόπουλο από την Κτηνιατρική Αλίμου, οδοντικούς ελέγχους στους σκύλους που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας, ενός από τα πλέον δραστήρια σωματεία της χώρας μας. Το καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας φιλοξενεί 86 σκύλους και 50 γάτες και όπως ανέφερε και η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κική Καραθανάση, βασίζει το πολύτιμο έργο του στη συνεισφορά των εθελοντών, ιδιωτών και εταιρειών.

Επιπλέον πληροφορίες:

Pedigree® Dentastix® η απόλαυση που φροντίζει καθημερινά τα δόντια τους!
Σύμφωνα με κλινικές έρευνες, ένα Pedigree® Dentastix® την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%!
Διαθέτοντας το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή, το Pedigree® Dentastix® ενισχύει την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ειδικά ενεργά συστατικά του συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη, κάνοντας ευκολότερη τη διαδικασία αφαίρεσής της.
Για ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο, δοκιμάστε το νόστιμο και απολαυστικό, αλλά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά, Pedigree® Dentastix®.
Tο Pedigree® Dentastix® διατίθεται στις περισσότερες αλυσίδες λιανικής & Pet Shops.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top