Καταγγελία ΣΟΚ! Εργοδότης έστειλε στο νοσοκομείο 24χρονη υπάλληλο καφετέριας

Της χρώσταγε τα δεδουλευμένα της και τον κατήγγειλε στην Επιθεώρηση Εργασίας

Καταγγελία ΣΟΚ! Εργοδότης έστειλε στο νοσοκομείο 24χρονη υπάλληλο καφετέριας

Σοκάρει μία 24χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της, που διατηρεί καφετέρια στη Χαλκίδα, όπως μεταδίδει το eviazoom.gr.

H νεαρή κατήγγειλε αρχικά στην επιθεώρηση εργασίας, ότι είναι απλήρωτη και δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα που φτάνουν συνολικά τα 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Χαλκίδας, η 24χρονη επισκέφθηκε, μετά την καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας και συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουνίου, την καφετέρια στην οδό Αβάντων, για να ζητήσει από τον εργοδότη της, το χαρτί της απόλυσης.

Ωστόσο η συνέχεια ήταν εφιαλτική, καθώς όπως υποστηρίζει, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη αλλά και από την σύντροφό του, οι οποίοι της επιτέθηκαν με μπουνιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκαν αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια, ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η κα��αγγελία στις αρχές έγινε την ίδια μέρα από τον πατέρα της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

πηγή: eviazoom

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top