ΤΡΟΜΟΣ για ζευγάρι στο Άργος- Τους ΛΗΣΤΕΨΑΝ σημαδεύοντας τα κεφάλια τους με τα καλάσνικοφ

Το οργανωμένο σχέδιο και η σακούλα με τα 120.000 ευρώ

ΤΡΟΜΟΣ για ζευγάρι στο Άργος- Τους ΛΗΣΤΕΨΑΝ σημαδεύοντας τα κεφάλια τους με τα καλάσνικοφ

​Σκηνές βγαλμένες από σενάριο αστυνομικής ταινίας εκτυλίχθηκαν το πρωί στο Άργος. Τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι είχαν στήσει ενέδρα σε επιχειρηματία και τη σύζυγό του.

Τους οδήγησαν στο εσωτερικό του σπιτιού τους, τους έδεσαν και πήραν ότι είχαν και δεν είχαν. Οι τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στον 53χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Άκοβας στο Άργος. Μόλις άνοιξε την πόρτα του γκαράζ, στις 09:30, έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

«Τον παίρνω χαμπάρι, κάνω πίσω, χτυπάω τον έναν λίγο. Πέρασε, μπήκε μέσα… βάζει το καλάσνικοφ στο κεφάλι μου»!

Οι δράστες που φορούσαν γάντια έδεσαν στο σαλόνι τον έμπορο κρεάτων και τη σύζυγό του. Σε μια τσάντα όπως δήλωσε στην Αστυνομία είχε 120.000 ευρώ τα οποία θα κατέθετε στην τράπεζα.

Μισή ώρα έμειναν οι ληστές στο σπίτι του. Ο ένας ήταν στο σαλόνι μαζί με το ζευγάρι και οι άλλοι τρεις έψαχναν το σπίτι. Πήραν ακόμη και τα ρολόγια που φορούσαν, ενώ έψαξαν και τις τσέπες του επιχειρηματία.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σπίτι με ένα από τα αυτοκίνητα του επιχειρηματία το οποίο έριξαν σε γκρεμό σε κοντινή απόσταση και διέφυγαν με άλλο όχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top