Μύκονο θα λένε και θα κλαίνε οι Βρετανοί – Τραβούν τα μαλλιά τους οι τουρίστες λόγω Brexit!

Φοβούνται ότι θα απομονωθούν στο μέλλον-Ανησυχία και στην Ελλάδα

Μύκονο θα λένε και θα κλαίνε οι Βρετανοί – Τραβούν τα μαλλιά τους οι τουρίστες λόγω Brexit!

​Με το φόβο ότι το Brexit θα μειώσει τις επισκέψεις Βρετανών τουριστών στη χώρα μας ζει ο τουριστικός κλάδος. Την ίδια ανησυχία έχουν και οι Βρετανοί, οι οποίοι βλέποντας τη στερλίνα να κατρακυλά δεν ξέρουν αν στο μέλλον θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδεύουν στις χώρες του ευρώ και σε αγαπημένους προορισμούς όπως είναι η Ρόδος, η Μύκονος, η Ζάκυνθος και η Σαντορίνη!

Απογοητευμένοι Βρετανοί τουρίστες δήλωσαν στο Star πως θέλουν να μείνουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, εξηγώντας πως δεν τους αρέσει η ιδέα να είναι απομονωμένοι!

Oι νέοι της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους τάχθηκαν υπέρ της παραμονής τώρα ανησυχούν….

Ο «πανικός της λίρας» είναι σήμερα πρώτο θέμα στην «Daily Mail», η οποία κάνει λόγο για προβλήματα στην μετατροπή συναλλάγματος που έχουν αφήσει αδέκαρους Βρετανούς τουρίστες σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Τέτοιες περιπτώσεις σύμφωνα με το Βρετανικό μέσο παρατηρήθηκαν σε τράπεζες και ξενοδοχεία στην Αυστραλία, τις Ηνωμένες πολιτείες, τη Βουλγαρία και στη χώρα μας. Στην Κω Βρετανός δεν μπόρεσε την Παρασκευή να μετατρέψει συνάλλαγμα, καθώς δεν υπήρχε επίσημη ισοτιμία από την κεντρική τράπεζα. Στα περισσότερα όμως ανταλλακτήρια δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα.

Σύμφωνα με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, ακυρώσεις από Βρετανούς τουρίστες δεν έχουν σημειωθεί ακόμη, υπάρχει όμως φόβος να μειωθούν οι κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Σημειώνεται ότι οι Βρετανοί τουρίστες άφησαν έσοδα πέρυσι στη χώρα μας ύψους 2 δις.

Δείτε επίσης:

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ μετά το Brexit– ��ΡΓΗ, ΔΙΧΑΣΜΟΣ και ΑΓΩΝΙΑ βασανίζουν την Μεγάλη Βρετανία

Η παιδεία μετά το Brexit! Tο εμπιστευτικό email κορυφαίου πανεπιστημίου στους φοιτητές του

Καταιγιστικές εξελίξεις:Η Σκωτία θα κάνει μέχρι και νέο δημοψήφισμα για να μείνει στην Ευρώπη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top