ΜΟΝΟ στο STAR: Καρέ-καρέ η ληστεία σε μαγαζί με ρούχα στου Γκύζι-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Μέσα σε 14 δευτερόλεπτα η ταμειακή είχε κάνει… «φτέρα»

ΜΟΝΟ στο STAR: Καρέ-καρέ η ληστεία σε μαγαζί με ρούχα στου Γκύζι-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

​Σε καθημερινή βάση κάτοικοι και καταστηματάρχες στου Γκύζη βρίσκονται στο στόχαστρο κακοποιών.

Οι απανωτές διαρρήξεις σε καταστήματα, οι ληστείες και οι κλοπές σε σπίτια καθώς και οι αρπαγές τσαντών τους έχουν τρομοκρατήσει.

Η δημοσιογράφος του STAR, Θεοδώρα Θεοδωρουλάκη έχει στα χέρια της το βίντεο ντοκουμέντο της τελευταίας διάρρηξης.

Μόλις 14 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο νεαρός άνδρας που θα δείτε για να σπάσει την τζαμένια πόρτα του καταστήματος στου Γκύζη, να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να πάρει όσα χρήματα υπήρχαν. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως με μια κίνηση η πόρτα διαλύθηκε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας ο νεαρός άνδρας πριν εισβάλει έλεγξε τον χώρο. Στη συνέχεια απομακρύνθηκε και με τον ίδιο τρόπο μπήκε στο απέναντι κατάστημα, αλλά δεν μπόρεσε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή, έτσι επέστρεψε και πάλι. Στον ίδιο δρόμο ένας ακόμη καταστηματάρχης έπεσε θύμα διάρρηξης δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα.

Δεν είναι όμως μόνο οι διαρρήξεις. Κακοποιοί μπαίνουν σε σπίτια την ώρα που οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα.

Στην περίπτωση της κυρίας Ιωάννας Μπουνέλη, οι δράστες έδρασαν αθόρυβα χωρίς να ξυπνήσουν εκείνη και τον σύζυγό της. Το κατάλαβαν το πρωί της επόμενης ημέρας όταν βρήκαν το σπίτι ανοιχτό.

Οι καταστηματάρχες έχουν βάλει συναγερμούς, κάμερες ασφαλείας και ρολά για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Οι κάτοικοι έχουν οχυρώσει τα σπίτια τους με κλειδαριές ασφαλείας, συναγερμούς, κλειδώνουν τις εισόδους των πολυκατοικιών και ανοίγουν μόνο όταν βεβαιωθούν από το θυροτηλέφωνο ποιος χτυπάει το κουδούνι. Όπως λένε, όμως αν δεν υπάρξει καλύτερη αστυνόμευση το πρόβλημα δεν θα λυθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top